Hayırlı Cumalar
Hayırlı Cumalar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi akşamlar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın..
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Gününüz aydın olsun arkadaşlar,
Yağmurlu bir hafta sonuna merhabalar diyelim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yağmurlu bir pazar gününde, günaydın
Bakalım bugün kim nasıl bir etkinlik yapacak...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
walla bugun benım ıcın buyuk gun hatun mutfaga kucuk bır lcd alırsam salondakı tv yı fatmagülden ve diğerlerinden azat edecekmıs benım etkınlık rotam reale doğru bugun gıdıp alayım hemen...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
iyi geceler mt
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar,çarşamba akşam köye ordan iskenderun,cuma akşam köye ordan osmaniye yağmur çamur bana vız gelir bugünde akşam üstü döndüm hemde yağmur yağıyordu motorum ıslandı ve batı olsun su var sabun var demi,görüşmek üzere datlu su motırcıları
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
valla güzel arkadaşım etkin adamı hiçbir engel durdurmaz ben dün akşamdan bugün sabaha kadar iskenderun tarafındaydım, güzel balıklar çektim siz tv seyretmeye devam edin
cümleten
buda akşamki halleri
abi takılsana bana bu alemde bi sen bi ben gerisi hep tatlısu motorcusu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın arkadaşlar,
Herkese iyi haftalar,
Hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hayırlı haftalar, bol kazançlar
Lütfen arkadaşlar, siteyi balıkcı sitesine çevirmeyin burnuma pis kokular geliyor
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)