Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi akşamlar arkadaşlar,
Muzaffer' e katılıyorum.
Sadece nargile değil çayda güzel, hemde çamlık ile aynı para. yani pahalı değil. Alternatif menüde mevcut. Ben öneriyi değerlendiriyorum. Yarın İnsiyatif sanat Cafedeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
Sevgili adaşım,
Pekte güzel bir motorun var. Gezide şööööyle bir detay inceledim. Çokta güzel dedim. Bundan güzelini nereden bulacaksın. Ama bizimki laf, tabiki son karar senin Allah gönlüne göre versin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
başkanım boram sende bir şey de de bari insiyatifteysek yer ayırtalım.... masalara sandalye ayarlasınlar bu sefer onu söyleyeceğim oradaysak.....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
herkese iyi akşamlar,ihtiyarları bırakıp çıkamıyorum gelen gidenimde yok yanem misafirimde yok, dileyen isteyen herkes gelebilir kapım açık
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi aksamlar adana mt
sanat cafe guzeldi bende ordayım
kara murat benim FUAT KOŞAK
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
abi sen kaçta işe gidiyorsun ?
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
7.30 da dükkan açıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı sabahlar,
hayırlı işler,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------
Burakcığım,
İnsanlar yaşlandıkça uyuma süreleri kısalıyor.
Bora abide yılların alışkanlığı var. Geç kalkarsa hasta olur.
Ne biliyorsun dersen aynı alışkanlık bendede mevcut.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet...
Bend her sabah 7:30 gibi uyanıyorum, demekki sizin yaşınıza gelmeme daha var
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu saatde gunaydın olmaz afiyet olsun
güzel oldugu için paylasmak istedim
Temel hayvanları araştırma konusuna oldukça ilgi duymaktaymış. Bir gün bu merakı...nı gidermek için laboratuarını kurarak çalışmalara başlamış. Örnek hayvan olarak bir PİRE almış. Çok hassas aletler ile bu işe başlayan Temel, eline çok hassas bir neşter alarak pirenin ayaklarının ucundan biraz kesmiş ve masanın üzerine bı...rakmış ve pireye ZIPLA BAKAYIM diye seslenmiş, doğal olarak zıplayarak dolaşan bir hayvan olan pire yarım yamalak da olsa zıplamış, o sırada Temel hemen yakalayarak ayaklarının tamamını yontmuş ve masanın üzerine tekrar bırakarak seslenmeye başlamış. ZIPLA BAKAYIM, ULA ZIPLASANA, ZIPLA BE HAYVAN. Fakat ayakları kesilen pireden hiçbir hareket yok..... Temel hemen kalem kağıdı alarak raporu yazmaya başlamış. PİRE incelendi. SONUÇ: "PİRE'nin ayakları kesilince kulakları duymamaktadır
kara murat benim FUAT KOŞAK
arkadaşlar,az önce cengiz aradı.istanbul dan uçakla misafiri gelmiş ve acilen iskenderuna gidecekmiş.bu akşam cengizde toplanmıyoruz bilginiz olsun.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)