carrefour'dan real'e giderken otoban köprünün altından geçergeçmez sağ tarafta, shell petrole varmadan...
carrefour'dan real'e giderken otoban köprünün altından geçergeçmez sağ tarafta, shell petrole varmadan...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar,Okul Başladı bende başladım.Tüm islam aleminin ve tüm MT larının Mübarek Mevlüt kandilini kutalarım.Umarım tüm insanlara saadet ve güzellikler getirir inşallah.Herkese iyi haftalar
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
MUBAREK MEVLİD KANDİLİNİZİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın herkese.
Günaydın millet...
Kandiliniz mübarek olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tüm Arkadaşlarımın Mübarek Mevlüt Kandilini Kutlar. hayırlara vesile olmasını temenni ederim .Dün çok güzel bir gezi oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler iki saatlik rötarla Mersinden katılsakta benim karem var ama Taner,Timur ve Mustafayı göremedim Etemhancığım yinede eline sağlık teşekkürler.Gerçi gelirken sen kullndın sanıyorum ondan olsa gerek.
herkese selam hayırlı haftalar arkadaşlar
kandiliniz mübarek olsun
herkese iyi akşamlar,tüm motorize ekibin ve islam aleminin kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi geceler arkadaaşlar bende hepinizin kandlini kutlarım hep beraber nice nice kandillere..
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese günaydınlar olsun işe gitmeden selam vereyim dedim adana mt uykuda zzzzzzzzzzzz
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın herkeze.
motorumu satmaya karar verdim düşünen olursa görüşürüz AdanaMt Den almak istiyen olursa Ekstra indirimler ve süpriz hediyelerim olacaktır :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42786917/detay
Günaydın...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)