Günaydın millet...
Hafta sonunuz güzel geçmesi dileğimle
Günaydın millet...
Hafta sonunuz güzel geçmesi dileğimle
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese günaydıııııınn...güzel bir hafta sonu olsunn....
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
hayırlı günler, hayırlı hafta sonlar. Bu hafta bir gezi pilanı varmı ?
herkese iyi akşamlar,çarşambadan beri misafirlerim vardı yatılı öğlen gittiler,ancak girebildim keyifler gıcır yazılanları okudum videoları izledim,neyse çarşamba görüşmek dileğiyle
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Hayırlı geceler
Yarınki gezi planı şu şekildedir katılmak isteyenlere duyurulur:
Saat 10,00 Mersin tarafı Molada Bulusma
Saat 10,15 Hareket
Hedef: Mersin Elvanlı alabalık tesisleri..
Duyurulur
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Günaydın arkadaslar, güzel havayı kaçırmayalım. Saat 10:00 da görüşmek üzere.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın gezginler.
geziye gidecek arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Selamlar.MT'ye yeni üye oldum sayılır.Bende adanadayım.Motorsiklet sevgisi bende yaklaşık 2 senedir vardı ama bir türlü nerden başliyacağımı bilmiyordum.Bu hafta içi erkan sürücü kursuna yazılıyorum ama daha önce motorsiklet sürmedim sürmeyi bilmiyorum yani.Kursa başlamadan önce nerede öğrenebilirim direksiyon sınavında daha iyi olmak için yardımcı olabileceğiniz bir yer varmı ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Güzel bir gezi oldu. Şahsen katılan, katılamayıp telefonlada olsa iştirak eden tüm dostlara teşekkürler. Ethem'de resimlerimizi atarsa güzel bir paylaşım olacak. İyi geceler dostlar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi akişamlar,şu alabalık resimlerini görelim bakalım nasıl yenirmi içilirmi,2 gündür bahçeyle uğraşıyorum limonları topladım budadım falan filan işte
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2263022
Buyrun bugunku gezının fotoları
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Geziden çok keyif aldım katılan ve emeğe geçen, bilhasa ethemhan yeğenime teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gerçekten çok güzelmiş abi.Ehliyeti aldıktan sonra aranıza katılabilirmiyim ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------
Forumda tanıtma kısmına kendimi tanıtmıştım ama mesajım görünmedi.Çok teşekkürler yardım için.Çukurova motor nerede acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)