Değerli forumdaşlar motosiklet.net forum şifrem iki gün önce çalınmıştı hackerlar tarafından ancak bu sabah geri alabildim. dolayısıyla benim yerime ne yazdılarsa daha önce çok ayıp etmişler ve ben sorumlu değilim....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
sanada günaydın murat kardeş.yeni motorların hayırlı olsun.dün halil beyaz la kulaklarını çınlattık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
ii akşamlar sevgili abilerim arkadaşlarım bugün burakla yaptığımız lastik muhabbeti üzerine yeni bi konu açmak istiyorum sanırım M5 almak isteyenler varmış fakat kullanıcı yorumu yapan yokmuş!..ben yaklasık 2 ay önce aldım metzeler M5 ve inanılmaz memnunum ıslak kuru farketmiyor 1 gr kayma yok virajlara gönül rahatlığıyla girebilirsiniz sıcak soğuk farketmiyor tabi ısındıkça bilirsiniz ki çok çok daha ii tutuyor hatta bi ara mersin çıkışında viraja girdiğimde kendimi prof yarışçı gibi hissettiğim de oldu kısacası herkes gönül rahatlığıyla albilir.....
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Haklısın oğlum,
Sen Menderese pikniğe git.
Bizim Muzaffer ve diğer amcanlarla farklı bir programımız olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------
Hayırlı olsun,
Keyifli sürüşler diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
Geçmiş olsun.
En kısa zamanda aramızda görmek dileği ile.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hadi bakalım bu haftayı da bitirdik.günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hafta sonunu gönlünüzce geçirmeniz dileği ile,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)