Yok be abi okul-is derken zaman azligindan baya bi duruldum buralarda.. Kurudum kaldim anlayacagin
Yok be abi okul-is derken zaman azligindan baya bi duruldum buralarda.. Kurudum kaldim anlayacagin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
burda var abi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1217506/detay?
iyi geceler adana mt...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
aleti bende tuttum 35 tl ye yok ama 40 a bulabıldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...aparati/detay? muzaffer abi sen alda bende senden kiralayayım
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Sen yaşıyonma arada sırada msn den görüşüyorduk ama birden kayboldun Umarım iyisindir
Bende tanımıyorum
Bizden uzak durursan böyle olur işte
Teşekkür ederim, daha iyileri sana kısmet olsun
Olur canım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Tüm ardaşlarıma iyi günler ,işlerimdeki yoğunluk nedeni ile siteye giremiyorum.
Muzaffer kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin .Bu arada Adanada Hayabusalar çoğalıyor ,sanıyorum bundan sonra gezi güzargahını belirlerken etkili olur
Hayırlı olsun muzaffer1968. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun muzaffer abi iyi günlerde kullan. :D biz daha siftah yapamadık malesef bir CBF ye bile razıyız ama elimizdeki imkansızlıklar işte naparsın.yakında yanınızdayım kısmetse
DUYURU
arkadaşlar,cengizin interneti yine bozulmuş.benim yazmamı rica etti.cengizin yarın misafirleri geliyormuş.o yüzden yarın akşam çamlıktayız.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Çamlık cafe ile önceden görüşmek lazım.
Bu akşam Milli maç var. kalabalık olur. Yer ayırtmak gerekli.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)