gunaydın millet
2 gundür istanbuldayım burasıda cok soguk.hayırlı cumalar
gunaydın millet
2 gundür istanbuldayım burasıda cok soguk.hayırlı cumalar
kara murat benim FUAT KOŞAK
abi tripd dandik biraz pek sıkı durmuyor biraz ayarları ile oynadım yine deneyeceğim belki sarsıntı biraz azalır. ama zevkli geldi senin motorda bir denemek lazım. hafta sonu bir yerlere giderseniz takımı vereyim kaydedin hoş olur.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------
ama olurda bir gün gezilere bele sürekli gelebilirsem kesin gopro yu alacağım tr de satmaya başlamışlar 750 tl den garantili çeksin çeksin dursun foto her gezide yuzlerce foto olur otomatik 60 sn de bir çekiyor
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
abi kamera cama vakumla yapışıyor ya da depo ustune ben 210 kmye kadar denedim bir sıkıntı yok ayrıca bizde bir tane lcd si kırık kamera var yaptırmak yenisinden daha pahalı şu anda hurdu o yuzden ben onu kullanıyorum uçsada koymaz bir goruselim ben bir sekilde bağlarım senin motora bunu sen rahat ol. sende daha güzel olur ben süremiom ya ama gel bak beni dinne birkaç kişiyi de kandıralım böle gezilerde aktif kişi başı verelim 100 alalım goproyu
harbiden abi senin bu tarz işi ne oldu srad felan....
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
hayırlı olsun muzaffer,kazasız,belasız,güle güle kullan.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeşe iyi akşamlar,iyi hafta sonları
muzocum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin tekerin çamur görmesin
aparatım jemi,m sanada hayırlı akşamlar olsun kelajım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın adana mt
muzaffer abi hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin
kara murat benim FUAT KOŞAK
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı olsun muzaffer abi. Ne model aldın abi?
Yarın bir gezi olacakmı? Hava açık gözüküyor ve güneşli...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1879763673454
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
bu videoyu ben çektim. çok basit bir sistem yaptım
herkeşe iyi akşamlar,yarın geziye gidecekler için iyi eğlenceleri diliyorum,ben köye gidiyorum malum işlerden dolayı ama motırla değil tomofille familicek gidiyos
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi geceler sevgili adana mt sakinleri
iyi geceler arkadaşlar muzaffer abi motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasıs sürüşler dilerim...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
gezi yokmu yaaaa???
bu havayı kaçırmamak gerek biryerlere gidelimmmm
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)