o yan geldi etho tuzlu azcık. ona 7 kişi felan girmek lazım kişi başı 75 tlden. yada gezi başı anlaşacağız aynı hizmeti almaya devam edeceğiz senden
o yan geldi etho tuzlu azcık. ona 7 kişi felan girmek lazım kişi başı 75 tlden. yada gezi başı anlaşacağız aynı hizmeti almaya devam edeceğiz senden
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
yok da herhangibir fotoğraf makinası bağlayabilyorsun... o otomatik resim felan diğer makinada var ama o da tuzlu biraz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
alın size iki görüntü bu makineyle çekilmiş alet cool.....
http://vimeo.com/5802383
http://vimeo.com/10640563
iyi akşamlar arkadaşlar....
yaw bir test çekimi yapayım dedim iki tane dingili tesadüfen kameraya aldım buyurun izleyin.....
http://img819.imageshack.us/i/cyn.mp4/
yarın otobanı deneyeceğim kamera uçmazsa tamamdır
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
aslında pek zor durumlar değildi de kamera motorun en önünde o yuzden sanki hiç görmeden aniden çıkmış gibi oluyor karşına bu arada bugun otobanda denedim tripod 220 ye kadar sıkıntısız ama kameraın şarjı bitti uehuehuehue goruntu yok havalar biraz ısınsın bizim muzaffer abinin motora takmak lazım virajlar çok güzel görünür. soğukta binemiyorlar ya yaşça büyük abiler.....
abi sinirlenmene gerek yok zaten eleştirmek bizim haddimize değil. şeker kolesterol ne bileyim yaşla ilgili sıkıntılara bağla üşüme durumuda senin suçun değil. bu ilahi adalet gün gelecek biz genç yakışıklı anadolu çocuklarıda üşüyeceğiz ve allah kısmet ederse altımıza mercedesi çekip öyle işe gideceğiz. zaten acelesi yok marta kadar bekleriz senin o güzel virajlarını kayda almak için yani bu soğukta denememiz şart değil hadi sen neyse birde şükretmek lazım yusuf abi iyice soğuğa gitti kim bilir nasıl ısınıyordur orada... birde abi ona otoban demesek ne bileyim dağ yolu mağ yolu desek hani otobanda iş şoföre değil makineye düştüğü için büyük ölçüde hani son hız felan 255lerde felan diyorum cbf 1000 diyorum yani işte.....
geri vites delikanlılığın şanındandır ama cevap verecek olsam şayet derdimki hayabusayla 1100xx i dedemde geçer maalesef başkasının motorunu kesinlikle kullanmayacağımdan ötürü ben hayabusa alanan kadar bu işin sonucunu göremeyeceğiz. yoksa pis geçerdim ama neyse.... derdim tabi demiyorum. bu arada muzaffer abi ekşın yapalımmı nargile felan.... hem buzlarıda eritiriz
izin konusunda da diğer muzaffer abinin tarikatında olduğum için yorum yapmayacağım. hocamız müridi için gerekli yanıtı verecektir....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar,
Hayırlı akşamlar, şükür döndüm Adana' dayım.
Herkese selamlar,
Yarın akşam nargile programı yapalım. Ben hafta sonuda yokum.
Biraz sohbet eder kaynatırız.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkeşe iyi akşamlar,uzun yolda olanlara hayırlı ve kazasız belasız yolculuklar dilerim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Merhabalar ADANA MT hayırlı akşamlar...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
Zafer olsaydı ne derdi AçBC derdi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)