[QUOTE=fazerr;2251438]hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerimaramıza hoşgeldin[COLOR="Silver"]
çok saol abi teşekkür ederim.
[QUOTE=fazerr;2251438]hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerimaramıza hoşgeldin[COLOR="Silver"]
çok saol abi teşekkür ederim.
Ne eğitimi o bee.
İpten dipten alıyır adamı.
Yağmurlu bir pazar günü bizi bekliyor.
Herkese iyi PTT ler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------
Hayırdır Fuat,
Meslekmi değiştirdin. Hukuk eğitimi ne iş.
Yoksa BMW kullanıcıları bitmeyen arızalar yüzünden sürekli mahkemeyemi veriyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------
Merhaba arkadaşım,
Hayırlı olsun, hoş geldin.
Ama kimle tanıştığımı bilmek isterim. Biraz kendini tanıtırsan sevinirim.
Şayet eski üye olup ben tanımıyorsam, ben gibi tanımıyanları bilgilendirmiş olursun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi aksamlar adana mt
yusuf abi ne bu hız herkeze yetiyorsun maaşallahın var. bu arada koskoca belek adam on numara tesis yapmış herşey var nargile yok nasıl iş ben anlamadım acil nargileci bulmam lazım sıkıntı çook buyuk. salı gunu donuyorum nargileye iki aranıyor şimdiden duyurulur.....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Burakcım,
Nargileci bulsanda yolcu işi olur. Turistler anlamaz diye sallıyorlar. Ama şansını deneyeceksin.
Salı günü Erzurumda' yım, üzgünüm eşlik edemeyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------
mutlu pazarlar millet,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese günaydınlar ve iyi pazlar...
Bugün belliki kimse hala kalkmamış, ve bu duruma göre konuşacak olursakta belliki yusuf abide hiç yatmamış
sevgili mete_han ve aparat,ikinizede merhaba.ne haber,ne var ne yok,nasılsınız ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bizden de sizlere selam olsun kardeş.buralarda da soğuk var ama sizin oralar kadar değil.yine de kış işte.
herkeşe iyi akşamlar,yine PTT ile geçti ömrümüzden 2 gün ilerde inşallah dahada iyi olcek,sevgili aparatım jemim kelajım,pandam kankam sizlerede selam olsun sıcak adanamızdan,ayriyetten normandiyacılarada selam olsun hemde kucak dolusu
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Niğdeden tam destek ...
kapadokya tarafına bir etkinliğinizi bekliyorum .
inşllh haber etmeyi unutmazsınız niğDELİ kardeşinize de
günaydın arkadaşlar, iyi haftalar olsun hepinize.
Günaydın millet
Hayırlı haftalar, bol kazançlar dilerim...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)