Cengiz karteşşş, happy birthday to youuuuuuu
Cengiz karteşşş, happy birthday to youuuuuuu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Cengiz kardeş nice yıllara sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar geçirirsin inşallah.Doğum günün kutlu olsun.
asil kardaşım CENGİZİM HAYIRLI YAŞLARA OLSUN ALLAHIM SENİ KORUSUN.iyiki varsın.yalnız kurukuruya gadanı alim olmazartık birpasta alsanda şu doğum günü kutlamanı yapsakkhemide kulak arkanıda bir görsemmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
cengiz abi Doğum günün kutlu olsun.
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkese iyi akşamlar,hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum nice mutlu yıllara hep birlikte olsun inaşalah,
akşam cengiz cafeye gelen gelemeyen herkese teşekür ediyorum muttalibim pasta ve kola için,muratım o güzel künefeler için bende sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağolun,
muzaffer abi sürprizi senin yapman lazımdı pastayı alacaktın biraları alacaktın ekibi toplayacaktın banada ce yapacaktın ama sağlık olsun kulağımın arkasınıda görmüş oldum
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
cengiz abi nice yaşlarına olsun ne demk abi ben teşekkur ederim herkese iiiiii geceler.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Cengiz ağam,
Hayırlı nice seneler diliyorum.
EEEE 40 tan sonrası zor derler bakalım sana nasıl gelecek.
40' ı na giren birinden dinleyelim ilk fırsatta.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın Dostlar,Herkese Hayırlı Cumalar,Hayırlı işler.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar adım gökhan adanadanım yeni katıldım aranıza
Hoş geldin arkadaşım Bende Mustafa ceyhanlıyım.Görüşmek üzere
merhaba gökhan,ben bora,hoş geldin.
haftasonu için planı olan varmı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
aaaahhhh aaahhhh ekmek almaya gelirsek belki plan olur bu arada güzel bir nargile mekanı keşfettim büyük şehir belediyenin orada yusuf abiye yakın çok güzel yapıyorlar duyrulur......
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
neyse YARASI olan gocunsundaha iki yılım varrrr
ülennnnnnn heyttttttttttt gene benim tepemi attirmeyinnnn yıkarım ülennn yakarım lennnnnnaçtırmayın ağzımı vallahi bütün hıncımı il SORUMLUSU olecek adamdan çıkarırım parçalarım onu haaaaaa
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydııııın.
hayırdır mustafa abi bişeymi kaybettin arıyorsunn seni burda bu saatte mt nin sayfasında görmek....
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
arkadaşlar ben adanada oturuorm kuba cg 100 sport motorum var xenon far var bende 6000 k taktım aküyü zayıflattı yanlıs baglanms olabılr dedıler bi bilgi verirmisinz lütfen?
iyi akşamlar gençler
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
resimlerin boyutu çok büyük, düzenleme yapıp yükleyeceğiz, herkese iyi akşamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
http://img3.imageshack.us/i/sam0027o.jpg/
http://img839.imageshack.us/i/sam0028r.jpg/
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)