Merhaba arkadaşlar,
D.Bakır' dan selamlar.
Hayırlı işler, bol kazançlar.
Muzaffer 1968 bu gün senden güzel haberler bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
D.Bakır' dan selamlar.
Hayırlı işler, bol kazançlar.
Muzaffer 1968 bu gün senden güzel haberler bekliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hepinize günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeşe iyi akşamlar dostlar içimden geldi yarınki çarşamba toplaşmasında herkeşi davet ediyorum dileyen herkes gelebilir giriş ücretsizdir dileyen nargilesini getirebilir (çift emzik olması şartı ile)
YARINKİ TOPLANTI CENGİZ CAFEDE cep telefonu akşam 18:00 a kadar evde işe telefon götürmek yasak 18:00 dan sonra adres sormak isteyen evi bulamam diyen 0 535 602 68 08 dir
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
kızı kolda fazerı yolda severim.
Sevgili dostum,
Mesajımda küçük değişiklilerle işi kendi lehine çevirmişsin, sözüm yok. Ama bunca iltifat 1 Kg. D.Bakır burma kadayıf için değmez. Ama canın sağolsun ben yinede gereğini yaparım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------
Canım kardeşim bu özgüven nereden geliyor. Adamın evine gideceksin, sana jek ikram edecek ve kaç senedir bekar adamı kendi mekanında öpeceksin.
Bu gecenin finalini çok merak ediyorum. Gecenin finali hakkında Cengiz abimden de yorum bekliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
Cengiz abi,
Seyehatim nedeni ile bu nazik davetine katılamıyorum. Kısmet sonraki haftalarda gerçekleşecek davetlerine.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler,bol güneşler.
herkese günaydın.
emre gelmedin gecen carşamba cok şeyler kacırdın ona göre cig köfte yemişsin agzın yana yana o güzelim künefeyi kacırdın hoş biraz soguk tu ama neyse pazar geziye de gelmedim bende senden sonra bir arkadaşa teklif ettim ama onlarıda işleri varmış bende coluk cocuk karataşa gittim bir davet üzerine eh allah işte bir kapıyı acıyor bir kapıyı kapatıyor arbayla tek gitmek te istemedim geziye davetimi kabul etmedin artcı olarak sen bilirsin ben sıramı savdım birdaha ya sen götürecen ona göre artcı olarak akşama geliyon mu cengiz abide yiz kısmetse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------
bu nazik devetin icin teşekkur ediyorum cengiz abi bu nedemek oluyor inşaat bitmiş yaşasın
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar muzocum canın sağolsun herzaman baştacısın
sana gelince big muzaffer abem,hem ot ayarlıyacam hem jek ayarlıyecem hemde traş olcem kulağımın arkasını merak ettim ne yapim diye,ispirto ilemi yakim yoksa ağdamı yapim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Cengiz cafe ve sevgili müşterilerine selam olsun, kendinize iyi bakın)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
cengiz abi misafirberverligin den dolyı teşekkurler
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın arkadaşlar.
Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Cengiz abi Misafirperverliğinden dolayı teşekkürler.
herkeslere günaydın ...dün çok güzel geçmiştir biz gelemdik haftaya inşş cengiz burda olursa gelirizz..bu arada bugün CENGİZ ABİ nin doğum günü
NİCE MUTLU YILLARA CENGİZ ABİİİİİİİ
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
vay çenkisim,nice yıllara kardeş.
Cengiz abim nice güzel yıllara,Doğum Günün Kutlu olsun.Umarım bundan sonraki hayatında en güzel günler,En Mutlu Anlar,Tüm Mutluluklar seninle olur.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)