iyi geceler adana mt...
iyi geceler adana mt...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın arkadaşlar evet sıfır alacagım.ilk önce kısıtlı bütceden dolayı 2 el almayı düşünüyordum takiii sahibinden com.da sıfır 2010 model st kanuni 250 cometin pazarlıksız fiyatı 7250..görünceye kadar!!!bana göre sıfırın fiyatı 2 ele göre fiyatı daha makul ve cazip.....
herkese iyi akşamlar gezginciler,nasıl geçti geziniz birazcık resim görseydik
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2242315
Sen istersinde ben koymammı abi
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
ellerine sağlık etoooooo.yine süper resimler yükledin.tanks..gezi için tüm arkadaşlarıma teşekkürler ederim.iyiki varsınız.
kızı kolda fazerı yolda severim.
canım benim uploadları mail atarsın link olarak ben hotfile ı sana sms olarak yolluyorum....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
güzel kareler bize kısmet olmadı artık başka bir zaman...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık,farlarınız ve yolunuz her daim açık olsun bir gün bende gezicemşu sıkıntıyı bir atlatayım görersiniz siz
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
anlamıştır o beni..... güzel geziydi bea hatta şöyle söyleyeyim bu adanaya geldiğimden beri katıldığım en iyi geziydi ...
günaydın,iyi haftalar dostlarım.
ethemciğim resimler için teşekkürler,eline sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar.Herkese Hayırlı Haftalar.
Resimler için teşekkürler.Gerçekten çok güzel geçti.Her ne kadar yolda bana kimseler yetişemedi ise de çok güzel bir gezi idi.İnşallan daha nice güzel gezilere.
günaydın herkese hayırlı haftalar....
vay be, ne geziydi ama katılan ve emeğe geçen herkese teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hakkaten ya özlemişim....
Bendeki birkaç resmi de yükledim arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi geceler adana mt
Herkese hayırlıgeceler,
Muttalip kardeşim, nemrudun dağını belki unutmuş olabilirim ama, nemrudun kızı o gece hep aklımdaydı
Çarşamba gününe denk gelen adana sıra gecesimizde çamlıkta çay içmek ile acılı çiğ köfte yemek tercihi arasında kaldım ve niyeyse ağırlık nemrudun kızı yandırdı bizi, çarptı sillesini felek misali edalarıyla yükselen anadolu türküleri arasında miğdeye indirilen marula sarılı çiğ köfteden yana oldu..
bu durumu mazur görün oldumu, bende anlamadım niye öyle oldu
her ne kadar da siz dostlarla gerçekleştirecegimiz muhabbet ve birliktelik paha biçilmez ve hiç bir şeye degişilmez olsada, bir diğer taraftada ''ye beniii ye beniii'' diye inleyen isotlu çiğ köfte vardı
ama sonuçta
künefeden olmuşuz ama bi kapıyı kapayan allah ötekiini açmış işte bize meğersem
Buarada gezilerde çok güzel sonuçlanmış, bu gezide aranızda olamadım ama darısı diğer bol güneşli günlerimize olsun inşallah...
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler.
Emre kardeşim seni Çarşamba günkü yoklamada yok yazdım.Gezide de yok yazdım.Devamsızlıktan sınıfta kalabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)