Günaydın Türkiyemin güzel insanları,Herkese hayırlı işler.
Günaydın Türkiyemin güzel insanları,Herkese hayırlı işler.
önceki link nedense açılmıyor,yeniledim.akşama görüşürüz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...di-gezisi.html
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Evet,çamlıktayız.
güzel bi carşamba toplantısından sonra saygı deger buyuklrerimin davetiyle künefe yemeye gittik künefe guzeldi hava soguktu dogrusu acık havada künefe keyfide bi başka oluyor dogrusu ama arkadaşlar gece gece bu künefe yaramadı bana yatırmadı beni ama turk ıcadı olan soda bu işe cozum getirecek diye ümit ediyorum
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler,Bu gün tüm güzelliklerler sizlerle olsun.
Adanalı01 kardeşim evet açık havada künefe keyfi başka oluyor,ama yatırmaması konusunda katılamıyorum her şeyin bi çaresi vardır ve çareyi bulmuşsun. bizde alışkanlık yaptı her toplantıdan sonra mutlaka uğruyoruz künefeciye sonrada gidip mışıl mışıl uyuyoruz.
günaydın arkadaşlar.
DUYURU
bu pazar günü,gülek'e gidilecektir.günlerin kısa ve soğuk olması nedeniyle,mesafeyi kısa,sohbet ve birlikteliği uzun tutmak niyetindeyiz.otobandan çamlıyayla çıkışından çıkıp,eski yoldan gülek civarında yemek-çay muhabbeti ve dönüş.
buluşma yeri:MOLA
buluşma saati:9.00
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
DUYURU
arkadaşlar,az önce kendisiyle yapmış olduğum görüşmede,ERDEM arkadaşımızın,bir hafta önce iş yerinin yandığını öğrendim.çok üzüldüm.gezi ve toplantılara katılmamasını merak edip aramıştım.bildiğiniz gibi,T.Özal'da,fitness/spa/kuaför işiyle uğraşıyordu.sizlerle de paylaşmak istedim.erdemin teli:542/648 65 65 bilginize.
güzel bi akşamdı ama gece gece cok agır geldi
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
selam...iyi akşamlar...adanalı motorsiklet tutkunu arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ALLAH nasip ederse inşallah st kanuni 250 comet almayı düşünüyorum...bu konu hakkında sizlerin fikrini alabilirmiiyim???
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler,Hayırlı Cumalar.
günaydın millet.
.!MrBLaCK.!.,250 comet,güzel motordur.250 cc.sınıfında 29 hp.gücüyle,en güçlü motordur.ayrıca enjeksiyonlu ve dijital göstergelidir.
bilgi için tşkler st kanuni 250 cometin siparişini verdim.ALLAH nasip ederse 2,3 gün içinde alacagım motoru....
günaydın arkadaşlar.
merhabalar adana mt, yeniyılınızı kutlarım, biraz geç oldu ama
yüreğir ilçe j.karakoluyla aynı yerdeyim. birisi bazen geçerken ara gazı veya tapagaz geçiyor, kim olduğunu seçememekle birlikte özellikle akşam saatlerinde koğuşlardayken duyduğum her motosiklet sesine kulak kabartıyorum.. allahım ne zormuş motosikletsizlik..
herkese iyi bir haftasonu diliyorum, iyi eğlenin pazar günü.. yeni motor alacak arkadaşa da hayırlı olsun diyorum..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)