DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
way be bora abim motoru satıyo haberi yok
tabi senin motorlar emsal teşkil ettigi için fotosunu kulanıyolar bu da güzel birşey
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Merhaba arkadaşlar,
Güzel havayı gezisiz geçirmişsiniz, her zaman bu havayı yakalamak zor.
Darısı bu haftaya diyelim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi akşamlar,ben cumartesi sabah önce ceyhana gidicem özdenin yanına ordanda köye geçicem pazar öğlen dönücem iş icabı
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Herkese Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı sabahlar,hayırlı işler.
günaydın arkadaşlar.
şöyle kar görmeyemi gitsek acaba ?
Bana uyar,tabiki diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilemem.Zati uzun zamandır karda görmüyorum.Adanaya da kar yağmıyor zaten
Günaydınlar, kar görmekten ziyade, bu kararı vermek karı nerede görmek istediğinize bağlı tabi everestede çok kar yağıyor diyorlardaaa
tamam o zaman evereste gidiyoruz.
Bende Ağrı dağını öneriyorum o zaman
Acık yol yapalım olmazmı
daha önce de defalarca gittiğimiz birkaç rota var.
1-otobandan-çamlıyayla çıkışına kadar gidip,oradan çıkıp,eski-virajlı yoldan,gülek civarında,daha önce de yemek yediğimiz lokantalar var.bu rota olabilir.veya,
2-yine aynı yoldan,tekirin içinden virajlardan(eski yoldan) pozantıya kadar gidip,SUSA nın üstünden,niğde yoluna devam etmek de olabilir.o yolda virajlı ve yol kenarlarında kar olan bir yol,oralarda da lokantalar var.
Bora abi ben gezi hakkında espri dışında önerim olamaz siz yolları daha iyi biliyor ve tanıyorsunuz.Ne karar alırsanız bana uyar yeterki motorla gezi olsun uzun zamandır sıkıldım valla.Büyük bi ihtimalle Özden gelemez ama Suat gardaşımla gelirik inşallah.
Bora abi,
Çamardı-kamışlı tarafında bir tesisten bahsedilmişti. Sanırım Koluman söylüyordu.
Uzak demezseniz olabilir derim.
Ama Perşembe günü Ankara' ya gidip döneceğim. Eğer tekir' de kar yoksa başka rota çıkarmak lazım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
birkaç yıl önce,bende ybr varken,çamardına kadar gitmiştik,orada çok güzel pide yemiştik ve etrafta karlar vardı.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...di-gezisi.html
tamam,yarın akşam toplantıda konuşuruz.
adanalı-acar65 aslına bakarsanız ağrı dağıda olabilir amaaaa, sanki bana Himalayalardaki everest tepesine gitmek daha mantıklı gibi geldi..!!!!
yanlışım varsa düzeltin tabi lütfen
günaydın arkadaşlar.
2008 deki çamardı gezimizin resimleri:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...di-gezisi.html
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)