askerden iki tane arkadaşım epeyce bir ülke katettiler ilk videoyu koymuşlar harika olmuş olmuş paylaşmak istedim
http://www.facebook.com/video/video....ts&bcode=PpKcU
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Merhaba arkadaşlar,
Güzel bir pazar günü ama bu hafta PTT en iyisi galiba.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkeşe iyi akşamlar dilerim,satılmazsa en iyisi PTT satılırsa duruma göre bakarız
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iiii akşamlar formada bayagı giren ckan var ama herkes okumayı tercih ediyor herhalde adana mt kış uykusundamı dr nedir neyse ben nöbetciyim frmda ona göre form a girenler 1 2 satr yazında millet okuyacak bişeyler olsun
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
iiiiiiiiiiiiiii geceler adana mt
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
hepinize günaydın.hadi bakalım,yeni bir yıla başladık,iş,rızk,huzur,mutluluklarla dolu bir yl olsun hepimize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,Tüm Adana MT.ye yeni yılın ilk pazartesinde herkese hayırlı iş,bol kazanç,mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.
Herkese Hayırlı sabahlar, hayırlı günler, hayırlı haftalar, hayırlı aylar ve hayırlı yıllar....
Bu hep böyle uzayıp gitsin işte..
Merhaba arkadaşlar,
Yeni yılın ilk haftası umarım hepimiz için güzel başlangıçlara vesile olur.
herkese iyi haftalar ve iyi akşamlar dilerim,
çarşamba günü yatılı misafirimiz geliyor gelemiyorum şimdiden söyliyeyim dedim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
herkese iyi akşalmalar ve iyi yıllar.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Günaydın Arkadaşlar,Herkese hayırlı işler.
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi akşamlar millet,sessizlik kol geziyor yine
Herkese iyi akşamlar.Bora abi yarınki toplantı çamlıktamı veya değişiklik varmı.
Arkadaşlar,
İyi geceler, yıl sonu bütçe çalışma yoğunluğundan pek siteye yazamadım. Yarında yıllık toplantı için gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Haftaya görüşmek dileği ile.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)