köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Yokta kanka tam virajlarda 15 km yol yapım çalışması varmış çok köymüş babam geldi dün istanbuldan.mersine gidek ozaman
kanka viraj istiyorsak gözneye gideriz orda yer eski yoldan tarsusa kadar viraj omuzların ağrır bileklerin ağrır.tarsustanda otobana gireriz adana geliriz.Ama benimde pozantıya gidesim var kardeş yaaaaa
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın miilet
Yine bir sene sonu geldi veeee ben yine amber sayıyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese günaydın
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Merhaba arkadaşlar,
Güneşli bir hafta sonuna merhaba.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
herkeşe iyi akşamlar,iyi hafta sonları yol yapacaklarada iyi seyirler dilerim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
abi sayımın hayırlı olsun bizim ufaklık ateşliydi biraz ama duzeldi gibi sabah da eğer iyi olursa sanırım ailecenek gelecez arabayla hayırlısı bakalım.... arabayla gelirsek boş yer de olur ararım gelmek isteyen olursa alırız.... hatta arabayı dolduracak kadar adam bulursam fedakarlık yapıp ben motorla gelirim... kısmet ole bir hayal bizimkide gezi için
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
selam adana mt ailesi, en yürekten sevgilerimi sunuyorum sizlere..
ben kütahyalıyım ve kütahya'dan adanaya jandarma olarak geldim, burada askerliğimi kısa dönem olarak yapacağım..
geleli 15 gün oldu, hiçbir şeyi değil de motosikletimi çok özledim internet kafelerden motosikleti videolarına bakarak, forumu takip ederek özlemimizi gidermeye çalışıyoruz
bugün çarşıda olduğum için yollarda bol bol motosiklet görüyorum ama o kadar işte
en moral verici şeyse, koğuşlarda, eğitimde ya da yemekteyken hemen yanımızdaki yoldan geçen motosiklet sesleri oluyor 6.kolordunun önünde il jandarma komutanlığındayım, güneş enerjilerinin olduğu tarafta.. artık geçerken ara gazı falan verirsiniz
herkese tekrar en yürekten selamlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum..
m.tahir kulalı/kütahya
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
günaydın,iyi haftalar arkadaşlar.hadi bakalım,bu hafta bazılarımız 5 gün çalışacağız.
merhaba mtk tahir,hayırlı tezkereler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar,Herkese iyi haftalar,hayırlı işler.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, Allah hepinizin işlerini rast getirsin...
Güzel bir hafta olması dileğiyle..
Hayırlı haftalar....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese selam
hayırlı işler hayırlı haftalar hayırlı kazançlar.
yoğunluktan çarşamba toplantılarada gelemedim.siteyede giremiyorum.gezi falan oldumu bişeyler kaçırdıkmı.böylesine güzel hafta sonları boşa gidiyor ona yanarım.hoşçakalın görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)