gunaydın millet
günaydın yarın hava güneşli görünüyor
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Heeerkese Günaydın...!
umarım kimse görünüşe aldanmaz
Herkese iyi günler uzun zamandır yoktum , özledim hepinizi malum öss zamanım pek olmuyor.
Yarın gezi planı var mı diyecem ama aldığım bilgiye göre pozantı tarafına kar yağmış her yer çamur ve gizli buzlanma var.Haftaya mı gezsek?
Bu fotograf karesı kıme neyı ıfade edecek hadı bakalım
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam,bu ara da motoruda yaptırdım sibop ayarı karburatör yağ değişimi buji derken oda aradan çıktı,
muttalip çay içmek için önce temizliğe gelecen hakedecen öyle beleş çay yok şaka bir yana ince rutuşları kaldı birde temizlik bu çarşamba değil de diğer çarşamba belki yetişirse apart dairem ağırlarım adana mt yi
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İyi geceler Adana-MT. Eski fotoğraflarıma bakarken denk geldim bu fotoğraf sizinkilere ait sanırsam.Silifke-Kapızlı motosiklen şenliğinde konvoya katılamadan sonradan gelmiştiniz sanki.. Güzel gruptunuz.
Uploaded with ImageShack.us
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
selamlar adana MT yoğunluk dolayısı ile çok uzun zamandır siteyi ihmal etmiştim. keyifler ve geziler nasıl gidiyor)
herkeşe iyi akşamlar,yorgunluktan harap düşmüş durumdayım kendi işim bitti çok şükür izzet ustamın yeni evine alçıpandan duvar bölme yaptık,ben bu işi kavradım şelepsizim hatta usta neyin oldum her türlü oda bölünür pencere koymamak kaydıylayarın stresim başlıyor umarım çarşamba görüşeriz
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
inşallah hele sen bir bitir şu inşaatı cay kolay iş cayda kuru gitmez de neyse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
arkaşlar benim motorum bütün mt üyesinin (motorundan daha güclü)tabiki fotoda görünen....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
hııııı bilmiyordum ama olsun yenge adayı vardır belki cengiz abinin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
aynen öyle senin motordan daha güclü degil mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------
emre ne demek istyorsun
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın ADANA MT.'NİN motorcuları.hepimize iyi haftalar olması dileğimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Selam Arkadaşlar,Herkese iyi haftalar.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)