@bunrecu ne infilakı kız anlamadım
@zion1 bu öle mavrasına yapılmış bir videodu deneme amaçlı.. bu pazar daha güzel bir video çekeriz hoplamalı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
pazer - mali yav bırakın şu zionuu düz yolda gidemezzz millete aksiyondan bahseder
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ya sn ne fesat bi adamsın...her anın polimik her anın ilgi çekme...
bırak zion üstnden prim yapmayı..böle kaliteli bi insana ne kadar açmur atsanda bulaşmaz...rahatına bak sn...
zion kardeşim sn kalitenden ödün werme..hatta bi polimiklere cwp bile werme sn dogru yoldasın....
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
uraşma kankii kafam bosuk senide bozarım
hadi lennnnnnnnnnnnn
iş yerindeki pc yi cökerttim ve patronla savaş halindeyiz yoksam ben isoya cevabın kıralını veririm ya neyyyyyyyyseeee
ben isoyu cevap vermeyişimle döverim beeeeeeeeeeeeeee kalitemi bozdurma bana isooooo
iso ya cevap anlayana ::::::::http://vdo.mynet.com/video/Komik/585...sid=m1MKREORTV
yaw ben daha iyi biliyorum manasında yazmadım kii sadece beklentisi oluyo insanların seyredirken hem mali de demiş bu mavra amaçlıymış
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Tequ bakıyorum sadece okuyorsun yoksan okur yazar değilmisinn sadece okurmusunn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
dün toplantıya gelen bütün motosiklet sevdalılarına tşk ederim ayağınıza sağlık ..diğer toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum .... hayırlı sürüşler
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Ben ertinin avukatıyım sanane Ya bırak bu işleri berker gelecek olan gelirdi sen bana bahane bulma.Cem arkadaşımız motosikletle Ceyhandan geldi akşam 11 e dogruda geri döndü.Ama sor nie geldi Hem toplantıya geldi hemde özellikle ben askere gidiyorum die beni görmeye geldi.Görmek isteyen gelir anliyacagın ayagına çagırmaz
Born To Be wild,Live to Ride...
Born To Be wild,Live to Ride...
berkercim gelcek olsan gelirdin hertürlüü ama büyük bir kayıptı aramızda olmaman zamanım yok diyosun pabuç kadar dilinle laf yetiştiriyosun ama özletme kendini fazla kaptırma kendini oralara kürkcü dükkanı burda biliyosun :D
görülmeye değer bir bakın derim
http://www.youtube.com/watch?v=e_4Tz...eature=related
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Kırmayın birbirinizi arkadaşlar.Sonra pişman olursunuz yaptıklarınızdan . şu fani dünyada değer mi kalp kırmaya.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)