Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha R1
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha aksiyonel olabilirdi seyredirken her an bir rampa atlayışı felen görücem umuduyla baktım ama güsel olmuş emeginize saglık...maceralarınızın devamını dilerim
    wallah bende ilk başta atlama zıplama sandım ama değilmiş emeginize sağlık
    [COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    @bunrecu ne infilakı kız anlamadım
    @zion1 bu öle mavrasına yapılmış bir videodu deneme amaçlı.. bu pazar daha güzel bir video çekeriz hoplamalı
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha aksiyonel olabilirdi seyredirken her an bir rampa atlayışı felen görücem umuduyla baktım ama güsel olmuş emeginize saglık...maceralarınızın devamını dilerim
    Kardeşim, buyur gel bizimle birlikte bir haftasonu.Biz senin talimatlarına gore surup, aksiyonlu video lar hazırlayalım.

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    pazer - mali yav bırakın şu zionuu düz yolda gidemezzz millete aksiyondan bahseder
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazer - mali yav bırakın şu zionuu düz yolda gidemezzz millete aksiyondan bahseder
    heç
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    ya sn ne fesat bi adamsın...her anın polimik her anın ilgi çekme...
    bırak zion üstnden prim yapmayı..böle kaliteli bi insana ne kadar açmur atsanda bulaşmaz...rahatına bak sn...
    zion kardeşim sn kalitenden ödün werme..hatta bi polimiklere cwp bile werme sn dogru yoldasın....
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak zion üstnden prim yapmayı..böle kaliteli bi insana ne kadar açmur atsanda bulaşmaz...rahatına bak sn...
    zion kardeşim sn kalitenden ödün werme..hatta bi polimiklere cwp bile werme sn dogru yoldasın....
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    olm motor len onlar adamlar ne güzel kros yapmışlar ne aksiyonu bekliyonn 007 diycem ama sana yakışmaz 000 kankammmmm aksiyonmuşşşş
    uraşma kankii kafam bosuk senide bozarım

hadi lennnnnnnnnnnnn

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @bunrecu ne infilakı kız anlamadım
    @zion1 bu öle mavrasına yapılmış bir videodu deneme amaçlı.. bu pazar daha güzel bir video çekeriz hoplamalı

iş yerindeki pc yi cökerttim ve patronla savaş halindeyiz yoksam ben isoya cevabın kıralını veririm ya neyyyyyyyyseeee

ben isoyu cevap vermeyişimle döverim beeeeeeeeeeeeeee kalitemi bozdurma bana isooooo

iso ya cevap anlayana ::::::::http://vdo.mynet.com/video/Komik/585...sid=m1MKREORTV

Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim, buyur gel bizimle birlikte bir haftasonu.Biz senin talimatlarına gore surup, aksiyonlu video lar hazırlayalım.

yaw ben daha iyi biliyorum manasında yazmadım kii sadece beklentisi oluyo insanların seyredirken hem mali de demiş bu mavra amaçlıymış
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    R1_8
    len antep malı çakma absolut ,daha yazdığın mesajlar googlenin veri tabanına gitmedi ,haddine düşmeden banamı sarıyon sen, yanlış yoldasın dostummm ,öperimmm gözlerinden

Motosikleti
    len antep malı çakma absolut ,daha yazdığın mesajlar googlenin veri tabanına gitmedi ,haddine düşmeden banamı sarıyon sen, yanlış yoldasın dostummm ,öperimmm gözlerinden
    sn ne anlarsın weritabanından flnveri tabanı mysql mi
    sn git peynir sat sigara sat olm..böle veri tabanı ile ugraşma

Motosikleti
    R1_8
    Tequ bakıyorum sadece okuyorsun yoksan okur yazar değilmisinn sadece okurmusunn

dün toplantıya gelen bütün motosiklet sevdalılarına tşk ederim ayağınıza sağlık ..diğer toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum .... hayırlı sürüşler
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

Motosikleti
    Alıntı ertuğrul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün toplantıya gelen bütün motosiklet sevdalılarına tşk ederim ayağınıza sağlık ..diğer toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum .... hayırlı sürüşler
    bn yokum ya ondan güzel geçmiştirr....
    sn seven bnm olmadıgım toplantıları gezileri

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    bn yokum ya ondan güzel geçmiştirr....
    sn seven bnm olmadıgım toplantıları gezileri
    Durup durup 40 kişiye laf yetiştirip polemik yaratmaktan ne zaman vazgeçeceksin bilmiyorum.Sana 1 hafta onceden söyledik toplanacagımızı.2 adımlık yoldan gelmiyosun sonra millete laf sokuyosun ama olmaz ki
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Durup durup 40 kişiye laf yetiştirip polemik yaratmaktan ne zaman vazgeçeceksin bilmiyorum.Sana 1 hafta onceden söyledik toplanacagımızı.2 adımlık yoldan gelmiyosun sonra millete laf sokuyosun ama olmaz ki
    bn erti yazdım sn nie cwp werdini güzel kardeşim..kardş bn burda tadilatdaim..market ve internet kafenin boyası yer degişimi ve yazamadıgım bi ton işi war..gelemem tabi...geldikten sonra bide geç saatte dönüşü war!!!

Motosikleti
    Yamaha D'elight
    bn erti yazdım sn nie cwp werdini güzel kardeşim..kardş bn burda tadilatdaim..market ve internet kafenin boyası yer degişimi ve yazamadıgım bi ton işi war..gelemem tabi...geldikten sonra bide geç saatte dönüşü war!!!
    Ben ertinin avukatıyım sanane Ya bırak bu işleri berker gelecek olan gelirdi sen bana bahane bulma.Cem arkadaşımız motosikletle Ceyhandan geldi akşam 11 e dogruda geri döndü.Ama sor nie geldi Hem toplantıya geldi hemde özellikle ben askere gidiyorum die beni görmeye geldi.Görmek isteyen gelir anliyacagın ayagına çagırmaz

Motosikleti
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ertinin avukatıyım sanane Ya bırak bu işleri berker gelecek olan gelirdi sen bana bahane bulma.Cem arkadaşımız motosikletle Ceyhandan geldi akşam 11 e dogruda geri döndü.Ama sor nie geldi Hem toplantıya geldi hemde özellikle ben askere gidiyorum die beni görmeye geldi.Görmek isteyen gelir anliyacagın ayagına çagırmaz
    Davet ne zmaan ayaga çagırma oldu?
    hem altımda motorum war ya...

Bİz snn askere gittigin yere gelmeyi planyıyoruz..yemin törenine gelmeyi planlıyoruz yazdan beri snn etttgin lafa bak!!!eyw birkanım

Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Davet ne zmaan ayaga çagırma oldu?
    hem altımda motorum war ya...
    Bu hafta ben gitmeden sonkez tekrar toplanacagız artık ona gelirsin umarım.Hem o kadar yolu yürüyerek gelmene gerek yok dolmuşlada gelebilirsin motorsuz gelen motorcu arkadaşlarımıza da kucak açıyoruz biz ayrımcı degiliz;sende çin malı motor var sende motor yok gbisinden

berkercim gelcek olsan gelirdin hertürlüü ama büyük bir kayıptı aramızda olmaman zamanım yok diyosun pabuç kadar dilinle laf yetiştiriyosun ama özletme kendini fazla kaptırma kendini oralara kürkcü dükkanı burda biliyosun :D

görülmeye değer bir bakın derim
    http://www.youtube.com/watch?v=e_4Tz...eature=related
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Kırmayın birbirinizi arkadaşlar.Sonra pişman olursunuz yaptıklarınızdan . şu fani dünyada değer mi kalp kırmaya.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler