Eyyyy millet GÜNAYDIN
Eyyyy millet GÜNAYDIN
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
HATIRLATMA
Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim
Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu ethemhan
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve eşi
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
12-Emre Ünlükaplan(beter-böcek)
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese günaydınlar, hayırlı cuma'ertesisiler
Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydınlar
bu hafta sonu sınav görvim olduğu için gelemiyorum birdahakine görüşmek üzere
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
günaydın millettt..hayırlı işler bol kazançlar dilerim.yeni lastiklerimin (metzeler M5) rodajını uzun yolda sizlerle birlikte yapmayı çok isterdim ama maaalesef dükkandayım sizlere hayırlı mutlu kazasız yolculuklar...
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Kısmet başka zamana inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------
GÜNCELLEME
Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim
Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu ethemhan
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve eşi
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
12-Emre Ünlükaplan(beter-böcek)
13-Haluk Abi ve eşi
iyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
geziye gidecek tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum. Aranızda olmak isterdim, ama yarın köye gidecez, o yüzden geziye gelemiyorum. inşallah birdahaki sefere. sizlere iyi eğlenceler yolunuz açık olsun.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
iyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
geziye gidecek tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum. Aranızda olmak isterdim, ama yarın köye gidecez, o yüzden geziye gelemiyorum. inşallah birdahaki sefere.
iyi eğlenceler diliyorum, yolunuz açık olsun.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkeşe iyi akşamlar yolunuz ve farınız açık olsun
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Herkese hayırlıgeceler dilerim...
Abilerim şuan bir arkadaşımın arabasıyla mersinden geldim ve anladığım kadarıyla nakit geçişler kaldırılmış! Öyle sanıyorumki bununla ilgili bir kart satın almak gerekiyormuş! Bu durum yarınki geziye katılmama engel teşkil edecek bir durummudur, ne yapmam gerekiyor, hiç bir türlü nakit söz konusu değilmi
madde1... nakit 20 lira veriyorsun gişede kartını cebine koyuyorsun oooo kart senin artık yaşasınnn seninde bi kartın var artık oleyyyyyyyyyyy........ ve ggölünce otobanladan geciş yapabilirsin madde2...ogs gişesinden arkana bakmadan gönlünce geciyorsun ve sana kimse neden burdan gectin neden para vermedin diye kimsecikler bişe demiyor bu tc cumhuriyetinin bir lutfu ama ama dur bir dakka arkana bile bakmadan gec dediysek masumca degil cücük bir cinlik yaparak okey... (ya plakayı sökcen yada kamufule edcen )
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Merhaba arkadaşlar,
Molada saat 10:00 da görüşmek üzere.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın arkadaşlar.geziye gidecek tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.
beter-böcek,emre,adanalı01 ben değilim.benimki sadece adanalı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydınlar
Öğrenecez bora abi öğrenecez, yavaş yavaş inşallah
Bora abi rica etsem telefonunu nasıl alabilirim senin...
benim tel:537 / 249 94 49
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi günler selamlar geziye gitmeyenler veya benim gibi gidemeyenler öğleden sonra bi şehir turu yada bi yerlerde çay keyfi yapmaya biraz muhabbete ne dersiniz ??? fikir ve önerilerde bulunmak serbest maksat beraber olmak saygılar iyigünler
RESPECT MY LİFE...!:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)