ben trip cafeye mi ne varmış bizim gittiğimiz çamlığın oralarda oraya gidiyorum şimdi gelen olursa beklerim....
ben trip cafeye mi ne varmış bizim gittiğimiz çamlığın oralarda oraya gidiyorum şimdi gelen olursa beklerim....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Ciğerim Muzo Payas Kalesinde ne var? Anlat biraz
elen sibop işine geldimi ağzın papuç gibi açılıyorsen ADAŞIMIN dediği gibi nedemek istedin ulennnnnnnnnnn sıkıysa yazda görimfakat ocesaret nerdeeeeeeeeeeeee.imzammm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------
ciğerim kalede ne istersen var çalı dibi, ağaç dibi, mağara,in,cin birde karanlığı aydınlatacak ben denizzzz.ayrıca boramın sevdiği fantazi espiriler.imzammmanladın sen onuanlamadıysan boraya tlf aç osana söylesin.parola kamp çadırıııbilmem anlatabildimmiiiiieminim bora bu sembolleri anlamıştır sizde dikkat edin anlayıp bana anlatana süper hediyele vereceğim vermessem bora gibi olimmmmvallahi anlatana hediye vereceğim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Alıntı:
yunus_34 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın mt. yusuf abi helal be gömlegin, pantolonun ütüsünü bile bozmadan hayabusa gibi bir motosikletle işe gitmişsinn tbrkler kravatı da uçmasın diye yapıştırdınmı yoksa gömlegeme igneledinn yoksa o kravat boynunda iki tur atması lazım en az hee...
Tayfun kardeşim,
Tecrübe konuşuyor işte. Sen nasıl kesici, delici ve ateşli silahı ustalıkla kullanıyorsan. Bende kravatımı kullanıyorum. O da benim silahım.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...#ixzz16z8sVOkE
--------------------------------------------------------------------------
Bakıyorumda maşallah yusuf abinin kravatına takılmayan hemen hemen kalmamış gibi bişe
yusuf abi baktın artık laflardan kurtulamıyorsun, onlara kravatı saadece ama sadece kırmızı ışıklarda taktığını söylemek gibi mantıklı bir açıklamada bulunabilirsin abi,
emin ol o zaman sana söyliyecek bi laf bulamiyacaklardır
--------------------------------------------------------------------------
Buarada sizlerinde uygun ve kabul görmeniz dahilinde, Allahtan bir manimiz çıkmassa çizgili perşömendeki hafta sonu gezi listesine kayıtlar için tükenmez kalem hangi abimizin elindeyse artık,
herhangi bi boşluğa adımın Emre Ünlükaplan yada herkesin haşeratsal içerikli olarak tanıdığı nickim Beter-Böcek ile geçmesini rica edeceğim
bide diyorumki keşke bizimde adana olarak çarşıya yakın bi yerlerde kalemiz olmuş olsaydı,
o zaman taaa hataylara kadar, o kadar insan, o kadar yolu, boşuboşuna gitmek durumunda kalmayacaktı
Günaydın Tüm Adana MT'ye,Herkese Hayırlı Cumalar.
muzaffer1968 Nickli Üyeden Alıntı
Ne yaparsın yaşlılık işte gözümden kaçmış
GÜNCELLEME
Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim
Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu ethemhan
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Haydut(ben)(babam belki gelicek(=]
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...#ixzz171Vvg1as
Herkese günaydın.Hayırlı işler bol bol kazanç dilerim.hepinizi çoookkk özledim sınavımın yaklaşmasından dolayı çok yoğunum fazla giremiyorum(= , mazur görün.Hepinizi öptümm
hepinize günaydın arkadaşlar.
Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Haydut(ben)(babam belki gelicek(=]
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
12-Beterböcek
baban gelemez oğlum,hani anlarsın yaaaa,izin meselesi bak çarşamba toplantısına da gelemedi.zaten söyle ona,WİKİLEAKS belgelerinde,onun da adı geçiyormuş.takipteler söyleyeyim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Millet AŞBC
Bora Abi neler diyorsun; Figen ablanın izin vermediği Wikileaks'e mi sızmış
GÜNCELLEME
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve eşi
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
12-Emre Ünlükaplan(beter-böcek)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
Uzun zamandır bende gitmiyorum ama Kale (hala duruyor olması lazım ) piknik alanları, çay bahçeleri ve balık lokantaları var, birde güzel deniz manzarası var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------
Bence sen derslerine iyi çalış, şimdilik baban gelsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydınlar, herkese hayırlı ve bol kazançlı bir cuma günü olmasını dilerim...!
Buarada bora abicim yaklaşık bir sene önce telefon numaran bende vardı hatırlarsan görüşmede yapmıştık ama, malum artık sim kartlardaki hafıza yerlerimiz yeterli kalmadığı için telefona kaydediyoruz, ve telefonun başınada arıza vs... türünden bişeyler geldiği zamanda tüm numaralar üzücü bir kayba uğruyor...!
Ben telefon numaramı vereyimde olaki lazım geldiğinde iletişimsizlik sorunu yaşamiyalım!
vodafone: 0544 459 14 55 avea: 0541 510 27 80 Diğer abilerimizden de isteyen olursa kaydedebilirler tabiki... Teşekkürler
amca kusura bakmayın ben tam 17 gün içerisinde 1 kere bindim oda ismail ustanın oraya gidip sonra eve gittim.Annem babam 2 keredir geziye gidiyorlar ders çalışmaktan bıktım dışarıya bile çıkmıyorum(motora binecek zaman bile bulamıyorum!).Dershane - ev arası gidip geliyorum.Tekrar kusura bakmayın onlarda 1 kere evde otursunlar , ben çıkayım size zahmet.
herkese iyi akşamlar dilerim,geziniz şimdiden bol neşeli kahkahalı geçsin tekerünüz düz bassın
evi bitirmem lazım çoooooooook çalışmam lazım çooook daha yolun başındayım..
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Gunaydınn Adana Mt
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)