pazar hava durumu genelde bulutlu arada bir açacakmış...
http://freemeteo.com/default.asp?pid...325363&nDate=5
pazar hava durumu genelde bulutlu arada bir açacakmış...
http://freemeteo.com/default.asp?pid...325363&nDate=5
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
benim önerim yokki zaten benim hatun beni bırakmaz diye geziyi provake etmek için öyle bulutlu felan yazmıştım...
-seninle bir ara ERZİN'e sucuk yemeye gittiğimiz yer olabilir,
-gülekte,kalabalık bir gurupla gittiğimiz ÇARDAK REST.olabilir,
-yada yine dr.gökhanlarla gittiğimiz 2 katlı bir yer vardı ya,yine gülek tarafında,orası olabilir,
-yolu düzgünse KADINCIK BARAJI ve sonrasında,geçenki dağ yolundan gözne sarnıç TATLI muhabbeti olabilir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer,
Sahil varsa Balıkta vardır,
yoluda asfaltsa bana uyar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------
Burak,
Adana' ya taşındın artık biraz kazak ol. Ne demek hanımdan izin almak.
Biraz (Fazerr) Muzaffer abinden ders al.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
[QUOTE=adanalı;2209656]-seninle bir ara ERZİN'e sucuk yemeye gittiğimiz yer olabilir,
Bora başkanımın Erzin öneriside olabilir.
Veya Yumurtalık tarafında gidilebilecek bir yer varsa da bana uyar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
abi ben zaten muzaffer (fazer) abinin tarikatındayım şu anda.... bizim tarikat iç tüzüğünun 22. maddesinin b bendinin 4. kelimesi '' tırsmak''. sanırım tüzüğün geri kalanını buraya yazmaya gerek yok
Yusuf abi, ben seni hiç kötü yola düşürürmüyüm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------
Sen fazer in tarikatını boşver, Çarşamba günü toplantıya gelirsen sana bir kaç KARATE tekniği gösterim, yengemiz sana zorluk çıkarırsa uygularsın....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abi elin japonunun tekniğine ne hacet gozunu sevdiminin osmanlı tokadı varken ancak bilindiği üzere bilimum evdeki lojistik, temizlik, gıda ve kısmen sıhhiye kalemleri hatunda olduğundan ve çok stratejik bir kas olan çene kası aşırı derecede kuvvetli olduğundan allahın biz delikanlılara bahşettiği yegane unsur olan geri vitesi seve seve kullanmaktayız.
ulen heytttttttttttttt ben yokken bakıyorumki millette pabuç gibi dlll uzanmış keserim ulen oyazan elleri hettttt. imzma bakın onagöre işte imzammmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkeşe iyi akşamlar,iyi haftalar dilerim,
Burak cingiz erkekliğin %90 kaçmak % 10 koşarak daha hızlı kaçmakmış,sen kiseye uyma boşver çene kaslarının ne kadar kuvvetli olduğunu çok iy bilirim,
gezi için benden pas evde tadilat devam ediyor asma tavan yapıyorum her türlü yardıma açığımbiralar benden
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
yok amlelelik yapacak
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyiakşamlar arkadaşlar, yarın bir toplantınız olacaksa ve bu toplantınız dışarda bir yerde olacaksa ve buna bağlı olarakta bende bu toplantıya bizde iştirak edebilirmiyiz dersem eğerrr,
bende sizlerden nezaketen değilde canı gönülden bir adet,
''tabiii taabiiii ne demekk, seve seve tabi '' cevabını alabilirmiyiz acabaa sizlerden
satt 20.00 gibi.
Peki abicim teşekkür ediyorum, Allahtan bir mani çıkmassa iştirak etmeye çalışacağım inşallah, hayırlı günler ve hayırlı işler dilerim...
sanada hayırlı günler ve hayırlı işler kardeş.
Günaydın Arkadaşlar Herkese Hayırlı İşler.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)