abi ben gruba ait değimler ve terimler sözlüğü istiyorum. bu ne demek '' J²'de eğriler özenle doğrultulacaktır''
abi ben gruba ait değimler ve terimler sözlüğü istiyorum. bu ne demek '' J²'de eğriler özenle doğrultulacaktır''
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Yokmu şimdi yarın gezi planı olann
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
sağol abim tşk ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 ----------
hoşbulduk abim tşk ederim valla şimdilik bi sorum yok ama zamanla illaki deneyimlerinizden faydalanmak için mutlak sorularım olcaktır, çarşamba günleride mutlaka her hafta gelmeye çalışacam dahası hafta sonu gezilerinize kesinlikle gelmek isterim saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 ----------
tşk ederim hoşbulduk b + a2 ehliyetim kaskım ve dizliğim bulunmakta imkanlar doğrultusunda en kısa zamanda full koruma bi montumda olcak inş ;) saygılar tekrar tşk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------
hoşbulduk tşk ederim abim çarşamba akşamlarından bahsetti yusuf abi mutlaka geleceğim sizlerle yakından tanışmak için şimdiden memnun oldum tekrar sağolun iygünler saygılar ;)
RESPECT MY LİFE...!:bounce:
günaydın dostlarım.bugün büyük kızımın KPSS sınavı var.dualarınızı eksik etmeyin.
bu arada yeni benzin zammınız da hayırlı olsuuuuuun.
daha 2 gün önce;''BİR GECEDE ZENGİNLEŞTİK''-''KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR 2500 $ ARTTI''masalını uyduran hükümetimiz,önceki hükümetlerin yaptığı gibi aniden''acıtarak''yaptıkları zamları,şimdi yavaş yavaş ''acıtmadan alıştıra alıştıra''yaparak,bizleri HAKETTİĞİMİZ gibi yaşamaya mahkum ediyorlar.hiç şaşırmamak gerek,yakında seçim var,benim değerli halkım,biraz,un,şeker,sıvı yağ yada çeğrek altın karşılığında yine değerli seçimini yaparak bütün ülkeyi BU ŞEKİLDE YAŞAMAYA mahkum edecektir hiç şüpheniz olmasın.eeee zengin ülkeyiz ya,herşeyi pahalı olarak kullanmalıyız.bizede bu yakışır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
zeitgeist addenum 2 şiddetle tavsiye derim izleyin....
son durum ne şimdi kimse bir yerlere gidiyor mu bugun?
hava süper. uzun yol olmasa da öğlen sonu filan bir şehir turu atalım mı?
ya kahretsin son anda bir akraba durumu çıktı oraya gittik :(
yokmu şu güzel havada gölün o taraflara şehrin biraz dışına gitmek istiyenler ?
RESPECT MY LİFE...!:bounce:
kesinlikle o zamana kadar benim durum netleşir bende gelirim muhtemelen....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------
arkadaşlar evde maalesef aşk ve ceza dizinin tekrar bölümlerini izliyorlar. Her kazak türk erkeği gibi tepkimi dile getirdim ancak pek bir sonuç çıkmadı. protesto mahiyetinde evden çıkıyorum şimdi çatalanın kenarındaki kaktüs cafeye gidiyorum biraz da nargile tüttürürüm. gelmek isteyen arkadaş olursa beklerim... haberleşelim 0536 731 73 73
yenı motorun hayırlı olsn kaza bela vermesin abi
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)