herkese iyi akşamlar,hayırlı hafta sonları iyi tatiller falan filan,
koruyucu ekipman olayına aynen bende katılıyorum şu an zaten onunların sayesinde ayaktayım.
herkese iyi akşamlar,hayırlı hafta sonları iyi tatiller falan filan,
koruyucu ekipman olayına aynen bende katılıyorum şu an zaten onunların sayesinde ayaktayım.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iiiiiiiiiiiiiiiiii geceler saygı deger dostlarım..................
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın Millet
Buse'ciğim istedi; tekrar yollardayım
merhaba abilerim ben kerem benimde sedefli beyaz bi ybr 125 ' im var.yusuf abiminde önerisiyle aranıza yeni katıldım[yusuf saltanlar] . umarım kabul edersiniz beni.forumu okudukça bilgilerinizden , tecrübelerinizden , deneyimlerinizden çok dersalacağımı düşünüyorum oldukça güzel bi ortamınız olduğunu gördüm.hernekadar aranızda yeni olsamda deneyimli ve bilinçli bi sürücüyüm son olarak hayal park civarında oturuyorum ve en yakın zamanda sizlerle yakından tanışmak isterim saygılar iyigünler yarışmacı arkadaşlara başarılar
RESPECT MY LİFE...!:bounce:
haaaaaaa!!! hatta ooooooooo güsel makine hmmmmmm
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese merhabalar,
zaferim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,güle güle keyifle kullanmak nasip etsin,
flyisfree sende hoşgeldin aramıza umarım A2 ve koruma ekipmanların vardır
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Kerem hoş geldin.çarşamba akşamları toplanır,sohbet ederiz.yusuf sana yerini söyler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim;
Daha iyileri sizlerin olsun.
Çarşamba günü J²'de eğriler özenle doğrultulacaktır
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)