Günaydınlar, bol kazançlı güzel günler..
gunaydın millet
haluk hocam yeni motorun hayırlı ugurlu olsun.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın Adana Mt Hayırlı İşler Bol Kazançlar
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Başkanım ( Bora abim ) istanbul daki motor fuarına geçen sene gittiğimizde önümüzdeki sene motorlarla fuara gelelim diyen abilerim olmuştu öyle bir düşünce hala varmı ? yoksa uçak biletlerimizi alıp paşa, paşa gidip gelelim mi ?
Zaman
24 Şubat 2011 Perşembe, 10:00 - 27 Şubat 2011 Pazar, 20:00
Yer İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
CNR EXPO Fuar Merkezi 34149
şubatta motorsiklet fuarı mı olur ya mayısa alacaklar şunu paşa paşa gidecez motorlarla offf ne güsel olurdu...
evet beyler ÇARŞAMBA TOPLANTIMIZIN murat arkadaşımızın yeni mekanını hayırlı olsuna hemde katkıda bulunulması açısından orada yapılmasına karar vermeyi uygun görmekteyim.sizlerde hemfikirseniz orada buluşalım derim.okadar
kızı kolda fazerı yolda severim.
Merhaba arkadaşlar,
İyi geceler, Erzurum' dan selamlar.
Burası buz gibi. Adana' nın gözünü seveyim bee.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın Adanalı doslar hayırlı günler hayırlı çalışmalar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
gunaydın
muratın yerini tarif edermisiniz
kara murat benim FUAT KOŞAK
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Akşam Murat bey orada görüşmek isabet oldu, Muzaffer bey hatırladığın için teşekker ederim. aksi halde belli etmesede arkadaşlara kırıldığını duydum.
iyi günler adana mt................
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Haluk hocam senin ve tüm değerli ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
Bu Akşamki toplantı yerimizi bilmeyenler için birde ben tarif edeyim.. Ziyapaşa eski metropol sineması sokağı Assortie Mağazası Arasında (Aytac Durağın Evinin Karşı Arası)..Kafenin İsmi Jimmy Joker..
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
selam arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...lmaz-kaza.html
:( belki tanıyanınız vardır
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)