herker günaydın,geziye gidenlere iyi eğlenceler kalanlara PTT,
haluk hojam motır mı alıcın antekyadan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
ben çıkıyorum,80 km sonra adanadayım
herker günaydın,geziye gidenlere iyi eğlenceler kalanlara PTT,
haluk hojam motır mı alıcın antekyadan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
ben çıkıyorum,80 km sonra adanadayım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
belki size de lazım olur kask mont eldiven vs beden ölçüsü rehberi...
https://docs.google.com/viewer?a=v&p...Y2Y2OWZi&hl=tr
Herkese merhaba. Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Bir selam edeyim dedim. Geçen günlerde sizlerden haber alayım, hal hatır sorayım amacıyla Bora Abiyi aradım. Kendisi bana sizlerden ziyade, yeni parlatılmakta olan bi 1100xx'i uzun uzadıya anlattı Umarım hepiniz iyisinizdir. İyi günler dilerim. Hoşçakalın.
(Muzaffer Abi beni aramışsın. Telefonum kapalıydı, malum askerlik her zaman açık olmuyor. Gördüm, sana döndüm ama duymadın herhalde.)
Bizzz geldikkk resimler akşam
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Arkadaşlar merhaba adım Hakan Ankarada yaşıyorum aslen Adanalıyım bayram için Adanaya geldim günübirlik bir gezi için otobandan Mersin'e giderken sizleri gördüm :D bugün otobandaki siyah Honda 06 MJH bendim (gişelerde konuşmuştuk) hepiniz süperdiniz hele motorlar harika benimde Honda NT700V Deauville'im var Ankarada da gurubumuz ama hiç bu kadar race daha doğrusu "Hayat buysa Hayabusa" :D bir arada görmedim.
Forumunuza yeni üye oldum sizleri daha yakından tanımak ve tanışmak için,
Herkese iyi akşamlar.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2199235
Buyrunnn gezi resimleri
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın ADANA mt.nin güzide motorcuları.ben bugün de çalışıyorum.
lastresort78 hakan bey merhaba.umarım birgün tanışırız.
yine harika bir gezi olmuş,çok eğlendiğinize sevindim.fotolar için,eline sağlık ethemciğim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Güzel bir güne merhaba,
Uzun zamandır bir Pazartesi gününe hiç bu kadar keyifli başlamamıştım. ben şimdiden bayram moduna girdim sanırım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın Millet...
Tabiki bugün bende çalışıyorum, ama herkes bayram modunda olduğundan bugün biraz zor geçecek.
Bu arada "HERKESİN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN"
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Kurban bayramınızı kutlar,
sağlık, mutluluk, birlik ve beraberlik dolu
nice bayramlar dileriz.
Yusuf saltanlar
ysf giyim teks.kon.
KARAKAŞ AİLESİ OLARAK,TÜM DOSTLARIMIZIN VE AİLELERİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIZ.
Uploaded with ImageShack.us
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)