Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler
Hayırlı Cumalar olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler
Hayırlı Cumalar olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hayırlı cumalar. Hayırlı hafta sonları, hayırlı geziler. Bu geziye gelemiyorum çalışıyorum dükkanlar açık
lüzum görüldüğünden bu bir DUYURUDUR...
SEVGİLİ ADANA MT üyeleri,,,,,,bildiğiniz gibi bugüne kadar şahsımın düzenlediği gezi organizasyonlarımın tamammına katılım bariz BELLİDİR.
bazı kişiler bunun farkında olmasına rağmen beni kıskandığından hazmedemediği için günlerce uyuyamadığı aldığım istihbaratla kanıtlanmasına rahmen yinede üstüne sinek kondurmamıştır
bakalım buhaftaki gezimizi yine tarafımdan organize edildiğinin farkında olacak kişilerce bilinecek ve bu kalabalığı görünce gerçek başkanın kim olduğu birkez daha anlaşılacak ve o zat yine tert küpüne düşecek ve benim gönüllerde taht kurmuş gerçek başkan olduğumun tescili yapılacaktır
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese selamlar şu an köydeyim bayramda kamp olayım hala netleşmiş değil ne olcek bilmiyom ama çok gelmek istiyorum stres atmak iyi gelir diye düşünüyorum
muzaffer abi bora cevap vermeyince sende kahroluyorsun biliyorumama başkanlar kendilerinin hep ağırdan satarlar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günaydın Millet
Ne motorum var...ne de halim
Arkadaşlar,
Her ne kadar başkanımız Bora abi olsada Muzaffer (Fazerr) abimizde onursal başkanımız diyebiliriz. En son onursal başkanlık cübbesini Bora başkanımız giydirmişti. Ben diyarumki; Böyle büyük organizasyonlara imza atan ve bizleri büyük topluluklar halinde bir araya gelip gezilere katılmamıza vesile olan eşsiz insan Muzaffer (Fazarr) abimizi bu gezide misafir edelim. Benzin parası masrafı olması diye araçlı gelecek bir arkadaşımızın arkasına motorunu bağlayıp çekeriz. Ordaki yemek organizasyonuna gelince, her arkadaşım kendi yemeğinden bir lokma verse zaten altından kalkamaz yemekten çatlar. Bence uygun olanı bu. Koca fahri başkan, şimdi para verelim desek gurur yapar kabul etmez Ben bu gezi aramızda idare edelim gönlü olsun derim.
bayram ağzı olması sebebiyle,ne yazıkki yarın dükkan açıyoruz.çok istememe rağmen,yarın ki geziye gelemeyeceğim.
aman abicim çalışın çalışın çalışan demir ışıldar. zaten tatil dediğin nedirki baksana benim tatilde yollarda geçiyor hem masraf hem canımıza yazık. yani keşke benimde çalışmam gereksede hiç böyle seyahat meyahat uğraşmasam :p.
iiiiiiii gceler adana mt.....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın arkadaşlar,geziye gideceklere hayırlı yolculuklar diliyorum. ben gideyim de patronuma biraz para kazandırayım.
Günaydın arkadaşlar,
Gezi için güzel bir gün. molada görüşmek üzere.
Bora abi,
Gelemiyor olmana üzüldüm.
geziye gidenlere iyi gezmeler. be sefer gelemiyorum ama az kaldı....
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Günaydın Millet; iyi gezmeler
Haluk ciğerim n'oldu Antakya'daki motor?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)