muzaffer abi yönü ve hızı belirle yater sonuna kadar arkandayım
muzaffer abi yönü ve hızı belirle yater sonuna kadar arkandayım
hey yiğitlerim benimmmm şöyle saflar belli olsunvaran birrrrrrrrayrıca bu yeni şeçim için ön araştırmadırhaydin bire yiğidolar kullanın şu klavyeleriiiiigörem sizi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
işte size bazı insanların gerçek yüzlerini görmeniz açısından bir kare
kızı kolda fazerı yolda severim.
şimdi abicim aklıma geldi onu paylaşayım cadır uyku tulumu battanıye mangal şiş et sucuk tabak tava catak bıcak kaşık vs vs vs...... abicim kamp icin bukadar
malzemeyi motor la nasıl götüreceksiniz imkansız şimdi kücük bir sakal karşılıgı ::butun malzemeyi benim komyonete atsak sizde rahat rahat motorla gitseniz nasıl olur iyi olmaz mı??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
şaka bir yana kimseyle tanışamadım mt üyesi olarak bir türlü kımet olmadı bu haftaki toplantıda bende varımsaygıdeger abilerim ve kücük kardeşlerimle tanışmak üzere ......hoş kalın....
günaydın arkadaşlar.
muttalip kardeş,biz 2 yıldır zaten bu kadar malzemeyi motorlarla götürüyoruz.üstelik taşucundan da yiyecek,içecek vs.yi de alıyoruz.ama bu yıl ç.gürsel kardeşimiz zaten arabasıyla geldiği için daha rahat olacak.o bakımdan,sizin sakal yattı. üstelik bir guruba bir SAKALCI yeterde artar bile.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Bu çarşamba' da toplantı keyifli geçecek sanırım. Toplantı mekanında değişiklik var mı?
Bora başkanım bilgilendirirsen seviniriz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hayırlı uğurlu olsun abi biz de sana elimizden gelen tüm desteği vereceğiz içimden bir his çokkk güzel olacak diyor...
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
nedemek isteyon ulennnyeteri anladımda artanı anlayamadım yoksam bana bişeymi demek istedinistersen yarin kozlarımızı paylaşak hıı nedersin loooobundan sonra toplantı ve gezi proğramlarını bennnnnn yapicammmm sıkıysa biri bana yapma desin görim onin ensesini
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww173/BEK_011/IMG_1015.jpg
hııııı nesial
herkeşe iyi akşamlar uzun zamandır girmiyordum pc bozuk ben bozuktum,şimdi daha iyi hissediyorum kendimi
muttalip sen önce ortama gir bir tanış,ekiple muhabbete gir.Önce sen kendi kuyruğunu bir düzelt sonra sakal olaylarına da sakın hiç girme derim,yoksa mevcut tüylerinden de olursun
öncelikle muratçım hayırlı olsun allah utandırmasın,ben yarın gelemiyorum,vardiaya kalıcam,yanem yarın sabah gitçem perşembe zabah döncem ee askerlik mecbur, bu vesile ile beni mazur görün,
bayram 2.ve 3.günü için gidebilirsem eğer boğsak tercihimdir,kişiler değil tercihim gittiğim yer eğlence ve çekmeye hasret kaldığım reziliktir.Darılmaca olmasın sıkarım şelepsizim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
ulem beni sinirlendirmeyin haaa benim güzergahımda aynı fakat kamp alanımda hem wc var hemide duş.ayrıca çadırları kurcamız yer rüzgardan,yagmurdan korunmalıyanime daha iyi uymayın şu şeytanın gazabına ulemmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
[/COLOR][IMG]htt
p://img27.imageshack.us/img27/9998/dsc03431copy.th.jpg[/IMG]yarabbim gerçek kişiyi ayrt edin bireee bakın şu kareye
günaydın arkadaşlar,bugün 10 KASIM,ATAMIZI HASRET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.
Uploaded with ImageShack.us
başka şeylerde attığın gibi,bide şu resim linklerini atabilseydin.
kardeş,3. ve 4. günü gidiliyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)
Etkileyici bir rakam
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
arkadaşlar camlık kafaede kac gibi toplanıyorsunuz
EVET beyler buhaftaki çarşambe toplantımızda pazar günü gezimiz tarafımdan tespit edilmiştir..... MERSİN _GÖZNE SARNIÇ TESİSLERİ..
SAAT 10.00.DA mersin güzergahı mola tesisleri 10.30da teker döner..çoğunluk eşli olarak gelinecektir.bilgilerinize sunulur.gerçek başkan bendeniz muzaffer.syglarımla arz ederim.imzam
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)