yok abi bir sıkıntı zaten benim koltuk epey eski gibi duruyordu. Bu mereti sevdim yeni gibi oldu şimdi...
yok abi bir sıkıntı zaten benim koltuk epey eski gibi duruyordu. Bu mereti sevdim yeni gibi oldu şimdi...
Ben gittim iki gösteriyide izledim 14:00 dakinide 19:00 dakinide iki gösteride iğrenç ötesi idi. oraya 20 kamyon toprak dökmüşler hepsi, hepsi beş sefer normal bir şekilde atladı. Ben okadar büyütülecek hiçbirşey görmedim. Hataydan gelen arkadaşlar bile vardı iki motorlu arkadaş ile tanıştım hataydan onlarda okadar yol geldik ama bu ne diye bana sordular tam bir rezalet dedim bende
herkese günaydın bu güzel hava da evde oturmak çok kötü=)
keske sizde gelseydiniz artık fotolara bakarsınız
Güzel bir pazar günü herkesciklere günaydın
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
[QUOTE=adanalı;2193911]burakcığım,boyanın görünümü ve senin+başkalarının üzerinde bıraktığı olumlu etkiden dolayı ben de MEMNUN oldum.koltuğuna temizlik sonrası sürdüğümüz madde deri besleyici dediğimizbir maddedir.biraz parlaklık ve biraz da KAYGANLIKverir.sanırım koltuk tam EMMEMİŞ maddeyi,o yüzden pantolona bulaşmıştır,ses konusu da kayganlık verdiği içindir.rahat ol,oturup kalktıkça o kayganlık geçer.
NEDİYECEĞİMİ şaşırdım boracığım lakin hani bir laf var hersöze söyleyeceğim birşeyler vardırulen sende yok bu yok şu deme alırsın bir vaselin iş tamam herkese lölö biz yemeğiz olimmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Evet adana MT.Sizlerin gezi planı yapmamız dolayısı ile aramızda konuşup mersine tantuni yemeğe karar verdik.inanın hava o kadar güzel ve sıcaktı ki , yapraklı koya gidip denize giresimiz geldi ama unuttuğjmuzdan dolayı sadece seyretlemkle yetindik
sabah 10:00'da haraket ettik 3 arkadaş=)
1.ben(haydut)
2.egos(egemen)
3.jönysf(yusuf)
başka kimseden ses çıkmadı söylememize rağmen!
o kadar güldük o kadar eğlendik ki anlatamam keşke sizlerde olsaydınız.en kötü günümüz böyle olsun.
Molada ki sabah resimleri telefonum ile çektim usb bozuk olduğundan tarsusta mola verdiğimiz gezi ile başlayacam.
bu resimde ki abi ile bir uğraştık tam babam, yusuf ziya amcama layık adam dı olsalardı gırgırı düşünemiyorum biz bile çok eğlendik=)
maşallah=)
sonra EGEMEN KARDEŞİMİN tanıdığı etin den emin olduğu bir yere götürdü tam 3'er tane cift ekmekli tantuni yedik , perfonmanceli gezi olduğundan adrenalin fazla yükleme yaptı açıktık yemeğe vurduk=)
ve yukarıda ki resimde plakalarımızı çıkardık otoban çıkışında motosiklet kullanın biris bizi durdurdu gezilerine davet ettiler bizde bi sularını içip yola devam ettik bizi plakamızı sökmemiz için uyardılar , inanın ADANAMA ŞÜKREDİYORUM nasıl motor kullanıyorlar adamlarda kask yok saçlar yapılı ara sokaklarda polis kovalıyor, inanın adanamız bin basar!bizde ne olur ne olmaz die söktük.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
ohh götürrrr
yorgunluktan dilimiz çıktı.fazla resim çekmedik açıkcası son zamanlarda hiç bu kadar eğlenmemiştim.
egeye yusufuma=) tşkekür ederim ve bana yaptıgınız şakanın acısını çıkartacagım
Ellerinize sağlık gençler
Yüksel'im Türkçe'yi anadilin gibi kullanmandan çok etkileniyorum
cok güzel bir gezi yapmışsınız alkışlıyorum.... hic artcı yokmuş bakıyorum da
günaydın arkadaşlar.bol kazançlı bir hafta olması dileklerimle.
DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi,her yıl kurban bayramının 3. ve 4. günü,BOĞSAK'da,çadırlı kamp yapıyoruz.bu yıl,bayramının bitiminden sonra,c.tesi-pazar'a gelmesi nedeniyle,2 gece kamp yapabiliriz.bu yılda 3.sünü gerçekleştireceğimiz (geleneksel) kamp için,gelmek isteyen herkes davetlidir.yalnız unutulmaması gereken birkaç malzemeyi hatırlatmak istiyorum.
1-kimde varsa IŞILDAK,
2-sucuk,et pişirmek için IZGARA,
3-en önemlisi de ÇAYDANLIK,
4-tahminen geceleri çok serin olacağı için,varsa UYKU TULUMU ve BATTANİYE,
5-kurban bayramı olması nedeniyle,getirebildiğiniz kadar ET,
6-SAVAN veya KİLİM.
tarih :18.11.2010
buluşma yeri :MOLA,
buluşma saati .10.00
hareket saati :10.30
LÜTFEN SAATİNDE ORADA OLALIM.10.30 DA TEKER DÖNER.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydın , hayırlı işler bol bol kazanç dilerim.
bora abim duyuru için teşekkür ederim.Allah izin verir ise orda olacağım.
önceki yıllara ait BOĞSAK KAMP resimlerimiz :
2008
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ak-gezisi.html
2009
http://www.motosiklet.net/forum/etki...pi-2009-a.html
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Allahınıza kurban. Hayırlı haftalar, hayırlı kazançlar diliyorum. Dün ki gezi iyi geldi. Tantuni ayrı bir güzeldi adam hakkını verdi.
günaydın adana MT herkese hayırlı işler diliyorum ......
Herkese hayırlı haftalar hayırlı kazançlar
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Günaydın Millet
Bence bol Votka ve araba lastiği tüm battaniyelerden daha iyi sonuç verir
sevgili arkadaşlarım BENİM GEZİ proğramım aynı tarihte ve farklı bir yerdedir bu yüzden benim gezime gelmek isteyenler lütfen tercih yapsınlar bakalım kim kiminle gidecek göreceğizzborayımı yoksa benimi tercih edecekler şimdiden BU YAZIYI okuyup fikir yazmıyan kuşum aydın olsunnhaydin bire yiğitlerim görem sizii birdem şunu hatırlatmakta faida görirem..KILAVUZU karga olanın burnu bokten kurtulmazmışşşş
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)