milleetttttt ii akşamlar herkese hadi bakalım eğlenin birazzz tıklayın linke
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1710033550307
milleetttttt ii akşamlar herkese hadi bakalım eğlenin birazzz tıklayın linke
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1710033550307
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
ege kanka çıkmadı link yusufye sorup başka şelikde yüklemek lazım nasıl yapıcaz acaba
kanka bidaa bi bak yenile sayfaya baştan gir ekledim sora bidaa girdim foruma gözüküyor
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Merhaba arkadaşlar.
Bayramda bi etkinliğiniz olursa nişanlımla birlikte bizde katılabiliriz belki.
Bu başlığı takip ediyor olacagim.
Kendinize iyi bakın
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Herkese günaydın & iyi haftalar...
oderint dum metuant
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Hayırlı haftalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
[QUOTE=adanalı;2189814]günaydın arkadaşlar,dün ampul gibi bir havayı daha gezisiz,boşa geçirdik.
valla bora abi biz boşa geçirmedik . önce yamaç paraşütü etkinliğine gittik orda denemek istedim atlamayı adamlarda paraşütümüzümü yırtacan seni kaldırmaz deyince vazgeçip bu seferde tekire et yemeğe gittik abi. ordanda şekerpınarı yaptık geldik. hava ordada çok güzeldi .
oooh ne iyi etmişsin kardeş.bazı arkadaşlar gibi benim de işlerim vardı ve gün içinde içimden ''tam gezi havası''diye çoook geçirerek ADANA'yı bekledim.bazı arkadaşlarım yamaç paraşütü etkinliğine katılmışlar senin gibi.ama sen tekir-şekerpınarı da yapmışsın ooohh afiyet olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydınnn.hayırlı işler bol bol kazançlar dilerim.
dünkü güzelim havayı kaçırdık inşallah haftaya hava böyle güzel olur , tekire gideriz?
Günaydın Millet
Tekirde ne olacak sucuk ve pirzoladan başka :D
Hayırlı haftalar bol kazançlar
Eminim dün herkez güzel güzel eğlendi, bizimde evimizin kapı pencereleri değişti, sanki bütün işi ben yapmışım gibi ne yoruldum ama, başladık artık bi kere inşaata bi de banyonun fayanslarını değiştirelim bari. Bu gidişle gezilere biraz zor gelirim
ama böyle uzaktan merakat etmek olmaz ki bu soruyu o gece soracaktın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
@bora abim:abi mersin dümdüz yol pozantı-ankara yolu virajlı güzel diye istiyorum , yoksa gözne gezisi gibi birdaha yapabliriz.birde ne zamandır tekire gitmıyoruz tam oralık hava buz gibidir şimdi bol bol temiz hava bol bol yiyecek tabi alternatif bir gezi sunulursa neden olmasın?
@zafer abi:abi bizim gezilerin amaçlarından biriside boğazdır!
yemek yemeden gezimi olur bol bol stres adrenalin attıktan sonra acıkıyoruz bırakta yiyelim acaba BALIK MI YEMEĞE GİTSEK?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)