çok üzücü,umarım motor sürücüsünde çok önemli birşey yoktur.motosiklet kullanıyorsak daha fazla dikkat dikkat dikkat.
çok üzücü,umarım motor sürücüsünde çok önemli birşey yoktur.motosiklet kullanıyorsak daha fazla dikkat dikkat dikkat.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
inş ciddi bişeyi yoktur. bayaa hızlı vurmuş olmalı arabanın ve motosikletin durumuna bakılırsa. geçmiş olsun...
umarım ciddi bir şey yoktur, ancak araba niye öyle duruyorki, anlamadım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bora abi bu 29 ekimde adanada biraraya gelip korteje katılım gibi bir durum varmı ?
varsa bende adanadaki en temiz cbf 500 ümle katılabilirdim yani olur ya
geçmiş olsun gerçekten bende anlamdım araba neden öyle duruyor
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
GÜNAYDIN ADANA MT....
Herkese günaydın.
www.Motosiklet.net
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler, Bol kazançlar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
DUYURU
arkadaşlar,birkaç arkadaşla yaptığım görüşme sonucu,seyyah riders'ın yeri konusunda;beğenildiği,ancak mahalle arası ve dışarda oturulma+gelen motosikletlerin sesi nedeniye,mekan sahibi halil beyi de,apartman sakinleri karşısında,zor durumda bırakmamak amacıyla,bu mekanın gerekirse kışın,içeride oturulmak amacıyla kullanılması gündemde.bu çarşamba,yine çamlıkta buluşacağız.seyyah riders'ın yerinde,kışın toplanma konusunu orada çoğunluğun önerilerine göre değerlendireceğiz.bilgilerinize sunarım.
İst. sevgi ve selamlarımı göderiyorum. iki gündür yollardayım bu ist. yollarında ah keşke motorum yanımda olsa diyorum. yürümekten ayaklarıma kara sular indi valla.
sevgili selo001,rica etsem,MT'ye resim yüklerken 640x480 boyutunda atarsan,resim daha çabuk açılır.
günaydın arkadaşlar dün başıma gelen bi olayı paylaşmak istiyorum beni inanılmaz korkuttu gece 11 sularında 90km ile giderken sanırım yolun bozukluğundan olsa gerek gidon çırpmasıyla karşı karşıya kaldım o an nasıl ettim ne yaptım bilmiyorum ama bütün gücümle asıldım gidona kendime çektim bi 10sn o şekilde uğraştım sanırım aynı zamanda arka frene de bastım ALLAH ın da yardımıyla çok şükür kazasız atlattım ama büyük bi tırsma oldu benim için.bu çırpma nasıl önlenebilir paylaşırsanız çok sevinirim.
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
egos,egemen,bildiğim kadarıyla başına gelen olay TANK SLAPPER (tank tokatlayan)denilen olay.gidon amartisörü takılarak çözülebilir.youtube da aratırsan bu konuda ilginç videolar var.
Benimde daha önce 600F imle başıma gelmişti, ancak TANK SLAPPER ani ivmelemede ön teker hafif yerden kesildiğinde ve tekrar yere düzensiz basdığında gerçekleşiyor. Bunu önlemenin bir yoluda ivmelenirken ön tekerin yerden kesilmemesine dikkat etmek olacaktır. Gaz koluna hakim olmak onun için çok önemli yada gidon amortisörü taktıracaksın, ancak TANK SLAPPERin lastiklerle ilgisi yoktur.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)