burcu apla amcan için çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
burcu apla amcan için çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
burcu çok geşmiş olsun umarım tez zamanda iyi olur amcan
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
geçmiş olsun allah acil şifalar versin......
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
burcu; bende geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
birkan ve hasan;3-4 gün önceden planlandığı üzere,bu pazar günü sülalecek emekliliğimi kutlayacağız.gidecek arkadaşlarıma bol eğlenceler diliyorum.sevgilerimle.
coookk gecmiş olsun burcu amcana
arkadaslar ben geziye gelemem büyük ihtimal ailemin yanına ditmeyi düşünüyorum yarın
zaten efendy den de ses çıkmamış
hafta içi bulusmada görüşürüz
Bu hafta denetleme nedeniyle istanbulda idim. Bugunde iso 9001 denetlemem vardı o yuzden siteye girmiyordum. Biraz önce kan lazım olduğunu okudum neyseki bulunmuş. Ama tekrar lazım olursa Burcu telefonumu biliyorsun bir ALO Yücel abi demen yeterli. Geçmiş olsun tekrar.
abi 07/15 vardiyası,ve tatil salı ,gidecek arkadaşlarımın yolu açık olsun
burcu geçmiş olsun.Allah şifa versin
abi hayırlı olsun.bu arada bugün iş dönüşü yanına uğrayayım dedim,işyerimden arkadaşın aski de işi varmış rica etti acil yetiştir diye,kıramadık.bastık geçtik senin orayı.şimdi iş olayı bitimi devammı abi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abi hayırlı olsun.bu arada bugün iş dönüşü yanına uğrayayım dedim,işyerimden arkadaşın aski de işi varmış rica etti acil yetiştir diye,kıramadık.bastık geçtik senin orayı.şimdi iş olayı bitimi devammı abi[/QUOTE]
hayır hayır işe devam.her zaman beklerim.sevgilerimle.
Hasan abeyyy ve canti ben ve kankam geziye katılacağız, fakat gezinin güzergahıyla ilgili bilgi veririseniz ii olur ,çünkü babam sabah 9'dan önce dükkana gelemez ,sizde erken çıkarsınızzz ,o yüzden sizi yolda yakalarız büyük ihtimalle, gezi güzergahı ile ilgili net bilgi verirseniz ,aynı yoldan sizi buluruz saygılar
hayır hayır işe devam.her zaman beklerim.sevgilerimle.[/QUOTE]
Abi hayırlı olsunnn ee emekli olduğuna göre demek artık sende yaşlandın be abiiii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ee noldu gezi planı şimdi?
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
ismailim ve cengizim,darısı sizin başınıza inş.tadını hep beraber rüzgarla ve gezilerle çıkaracağız.sevgilerimle.
aranızda olmayı çok isterdim işlerim sebebi gelemeyecegim özür dilerim darısı başka bir sefere
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
hasan abicim inan gelmek isterdim ama hafta sonu misafirim var inşlh bundan sonrakii gezilerde ''' güzel insanların yanında olmak onlarla aynı yolu paylaşmak bana gurur verir önceleri olduğu gibi
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
babam halen gelmedii, kafayı yiycemmm, bu adama ne zaman işim var, erken gel desem, sallıyo benii, büyüdüğümün kocaman adam olduğumun farkında değilmiki acabaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)