Günaydın Millet
Bugün İncirlik Karakolunda işim vardı; kaza yapan R6 orda duruyordu.
Kazayı bilmeseniz sürenin yaşadığını düşünürsünüz.
Dikkatli olmak lazım.
Günaydın Millet
Bugün İncirlik Karakolunda işim vardı; kaza yapan R6 orda duruyordu.
Kazayı bilmeseniz sürenin yaşadığını düşünürsünüz.
Dikkatli olmak lazım.
bora abi yeni işin hayırlı olsun şu mtor kaputuna bir karış kadar bir film cekiyorlar taş darbelerine karşı var mı o sizde bide boya koruma ne işe yarıyor yaptırmakta fayda varmı
gunaydın arkadaslar
hayırlı cumalar
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkeze günaydın hayırlı işler diliyorum...
iyi akşamlar sevgili mt doslarım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
İyi akşamlar Adanalı abilerim kardeşlerim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
abicim pazar mola tesisine geleyimde motorum yok arabayla mola tesisine gelsem sen beni motorla götürürmüsün arkana binsem kimse yoksa olmazmı...daha toplantılara katılamadım iş yogunlugu nedeniyle ama kısmetse herkesle en yakın zamanda tanışacagım aslına bende motor almak üzereyim abi 2 motor arasında gidip geliyorum 1.kawa ern6f 2.fazer sence abi hangisi yılların tecrübesi olarak ne dersin....
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
fazer almanda fayda var ben artçısız gezilere katılma şansım çok zayıfarabayla gelebilirsin.
katılım yine olacak yusufum sen meraklanma cigerimsenin hatırın için almancasınıda yazimehbeldibe en trıkyan den mola testisiden götünyennnnn
ulen gene bana dil uzatmasan olmazmı hııısenin ciğerini söküp oscara yedireceğim
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şuan mersinden döndüm hava bayaa sıcak orada ciddi anlamda bunaltıcı bilginize
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
herkese günaydın yine süper planlar yapılmış umarım katılım olur da gezinin tadı daha ii çıkar.çok istiyorum ama malum pazar günü bile çalıştığımız için katılamıyorum.
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Marhaba Adaba MT nin güzel insanları. BU hafta sonu iki günlük istanbul turum var o yüzden bu hafta malesef sizlerle olamayacağım. Bedenim başka yerde olsa bile Ruhum hep sizinle. ı love AdanaMt, ı love gsr 600
vayyy,sitede herkes te bir ingilizce bir ingilizce,gırla gidiyor.maaşallah.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)