gunaydın millet
günaydın millet
vefat eden arkadaşa allah rahmet eylesin
yakınlarına sabır diliyorum
sen kal aşk ben giderim buralardan
Günaydın Adana Mt..Hayırlı İşler
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
herkese tünaydın hayırlı işler bolll booll kazanç dilerim.
uzun zamandır yoktum özledim hepinizi.ders yoğunluğu
bir teklifim olucak abilerim amcalarım=)
bu hafta hava güzel olursa tekir yapalım ne dersiniz? büyüklerimin bir kararı varsa tabi onada uyarım
tünaydın herkese dün aynı haberi bende aldım gerçekten kanımızı donduran olaylar ALLAH kimsenin başına vermesin.aman dikkatli olalım abilerim kardeşlerim.yüzümüz her zaman gülsün.bol kazançlar.
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Üst üste ölümlü kaza haberleri fazla canımı sıktı
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Selam Arkadaşlar öncelikle sadece sizlerin vasıtasıyla duyduğum kazayla ilgili merhuma allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.Yoksa rahmetliyi tanımam üstelik siteye yeni üye oldum.Tanışma bölümüne mesaj yazdım ama henüz Adanalı arkadaşlarla tanışamadık.İnşallah en kısa zamanda yeni dostluklar oluşturabiliriz.Adım Mustafa ACAR 45 yaşındayım Ceyhanda yaşıyorum Ceyhan Atatürk İlköğretim Okulunda İdari memur olarak çalışıyorum.cbf150 Honda sahibiyim.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Gerek toplantılarınıza veya gezilerinize tabiki şartlarınızı bilmiyorum.Umarım benimde şartlarım uyar.En kısa zamanda görüşmek dileği ile Hoşçakalın.
hoş geldin mustafa kardeş.buradaki tüm arkadaşlarım genellikle bu sayfadan haberleştiğimiz için,tanışma bölümüyle pek ilgili değiliz.bizim gezilerimize katılmak için,motosiklet ehliyetinizin olması,kaskınızı takmanız ve uyum sağlamanız yeterli.çarşamba akşamları toplantılarımız olur,katılırsanız tanışma fırsatınız olur.ayrıca bizim gurubumuzda ceyhandan da 3 arkadaşımız var.onlarlada irtibat kurup,bizimle ilgili gerekli bilgileri,merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.tanışmak ümidiyle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Bora hocam yeni haberim oldu... Ailecek başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin... Bu arada motorcu kardeşimize de Allah rahmet eylesin... Mustafa Abi yarın arayacam seni, bugün aramışsın farketmedim... Hepiniz kendinize iyi bakın...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Akşam görüşmek üzere ilk gelişim olacak tanışmayı merakla bekliyorum.
www.Motosiklet.net
ne kadar çok seviyorlar hemen başlık yapıştırmayı ölüm yarışıymış. Bu motorlar 120 den fazla gitmiyor yarışsalar böle mi olur dikkat öküz çıkabilir diye her yere tabela koysunlar böyle bir dönüşü ancak öküz yapar çünkü...
http://video.haberturk.com/video/index/44560
herkeze günaydın bol kazançlar diliyorum .....
çarşamba akşamları toplantılarımız olur,katılırsanız tanışma fırsatınız olur.ayrıca bizim gurubumuzda ceyhandan da 3 arkadaşımız var.onlarlada irtibat kurup,bizimle ilgili gerekli bilgileri,merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.tanışmak ümidiyle.
Selam Bora bey teşekkür ederim.Cevapladığınız için.Ayrıca Ceyhanlı arkadaşların isimleri veya irtibat karabileceğim tel numaraları varsa çok makbule geçer.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)