günaydın arkadaşlar.gezi için harika bir gün.sizlere güzel bir gezi diliyorum.soğukoluk tarafını hiç görmemiştim,bu defa da kısmet olmadı.sağlık olsun bir dahaki sefere.resimleri bekliyorum.
günaydın arkadaşlar.gezi için harika bir gün.sizlere güzel bir gezi diliyorum.soğukoluk tarafını hiç görmemiştim,bu defa da kısmet olmadı.sağlık olsun bir dahaki sefere.resimleri bekliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Gezdiniz geldiniz hosgeldınız bakıyorumda yıne elınızı korkak alıstırmadan bol bol cekmıssınız fotografları Sımdı Baslıyorum Yuklemeye 1 saat sonra konuyu acmıs olurum heralde
Saygılarımla Adana Mt FotoEditör
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------
Buyrun konuyu actım link ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...is-gezisi.html
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın arkadaşlar.iyi haftalar,bol kazançlar.
Günaydın Adana Mt hayırlı günler hayırlı haftalar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydın Millet
Etemhan'ı site fotoratörü ilan ediyorum; eline sağlık
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Hayırlı işler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
merhabalar herkeze hayırlı işler diliyorum pazar günkü gezi çok güzelldi emeği geçen herkeze tşk ederim
DUYURU
arkadaşlar,çoğunuzun tanıdığı,motorcu arkadaşımız,kardeşimiz,AKDENİZ MOTOR KARDEŞLİĞİ'nin başkanı,HALİL BEYAZ kardeşimiz,az önce aradı.yeni bir klüp yeri kiralamışlar ve bu çarşamba akşamı,MT'yi davet ediyorlar.bu çarşamba toplantımızı,kendilerinin klübünde yapmamızı ve kaynaşmamızı,bizi orada ağırlayacaklarını söyledi.kendisi yıllardır bu camiaya gönül vermiş,motorculuk adına çok emeği olan bir arkadaşımız,dostumuzdur.iki muzafferle de yaptığım görüşmeler sonucu,bu çarşamba,arkadaşımızı onore etmek ve hayırlı olsun demek amacıyla yeni yerlerinde buluşmaya karar verdik.bilginize sunarım.
ADRES:ismail ustanın dükkanından bir sonraki arada (mahfesığmaz yoluna doğru).NİGAHİ SOYKAN İLKOKULU yanı.
komik ben daha kendi yerimiz neresi onu göremeden diğer yeri mi göreceğim. Adana'da bu tarz faaliyetlerin bolca olması birçok grup olması gerçekten çok sevindridi beni umarım tez zamanda tanışırız....
canım arkadaşım,kardeşim faruk bora aydemiri kaybettik...e-5 ten misise giderken kaza geçirmiş.bir traktöre arkadan çarpmış.kardeşimi bugün defnettik,allahtan yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.
Abilerim ya az önce bir arkadaşımızın ölüm haberini aldım ve yıkıldım. Moralmen çökmüş durumdayım. ismi : Faruk Bora Aydemir. Yamaha r6 sı vardı bugün toprağa verilmiş
günaydın arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın arkadaşlar.
vefat eden adaşıma tanrıdan rahmet,yakınlarına da sabırlar diliyorum.
herkeze günaydın hayırlı işler diliyorum.....
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)