İyi akşamlar arkadaşlar,
Hayırdır Zafer sattınmı motoru, Muzaffer (Fazerr) abimiz hemen çaresine bakar.
Bir sakal karşılığı her türlü motor ihtiyacını çözer.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Hayırdır Zafer sattınmı motoru, Muzaffer (Fazerr) abimiz hemen çaresine bakar.
Bir sakal karşılığı her türlü motor ihtiyacını çözer.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkeşe iyi akşamlar,nette y,ne problem var kafayı sıyırıcam giremiyorum bazan kopuyor bazan hiç olmuyor,bora sendede aynı problem varmı
gökhan hocam muzaffer abimis çözer sen merak etme
zaferim sendemi sattın gs yi hade gel siyede çıpır alalımaramıza sende katıl
valla ben gezdim tabin adana içi bit pazarı çarşı sonra eve geldim gazla yıkadım sonra sabunla köpürttüm sonra duruladım ve penye ile kuruladım cillop oldu makine hemen üstümü giyindim reale gittim baktım fuatbmw de orda beleş dağıtıyorlar dedi bende daldım içeri ipini koparan realdeydi bugün bende dahil neyse 2 tane şarjlı lamba aldım kampa lazım olur diyerekten
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Sattık gitti valla, eş-dost motoru ile idare edeceğiz artık
eh hayırlısı olsun ciğerim sen durmazsın alırsın bitane 1200 gs
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Sanada Hayırlı geceler olsun tayfun abı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------
Ne güzel işte Cengiz Abi en azından motorla ilgili birkaç faliyet göstermişsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
Hiç sorma erdem kardeş şöle güzel bir havayı en azından bazılarımız değerlendirmiş ona sevinelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
En güzelini yapmış kim yaptıysa gezemeyenlerin yerinede gezseydii barii
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
hepinize günaydın dostlarım.iyi haftalar,bol kazançlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın millet
bugun iş başı yapdım
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Bol kazançlar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkeze iyi haftalar
walla herhangibir anlamı yok 15 yıl öncesinden ilk mırc a girerken bir nick lazımdı öle klavyede 4 tane harfe bastım o gün bu gündür internetteki her şeyim sqrm dir tüm forumlarda. Anlam istersen müzikle alakalı bir şeylerde var ama sen bilirsin. Forumda da nick değiştirme ile alakalı bir şey göremedim...
http://icoulddietomorrow.blogspot.co...m-demo-09.html
http://www.sqrm.qc.ca/auto_d_sqrm.php
http://www.acronymgeek.com/SQRM
Merhaba Arkadaşlar,
İşimin yoğunluğu sebebiyle siteye giremiyorum Hafta sonu gezi olursa haberim olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkeşe iyi akşamlar iyi haftalar,
fuatım hayırlı olsun gerçi dün realin beleş gününde görüştük ama olsun,
zaferim bit pazarı var orda hergün halk günü ama 1200 gs satmıyorlar genelde 12 gs pisilet var seni kesermi bilmem
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)