Ulen İso Sagır ve Dilsizler okuluna gitsen ne yapar eder orayıda karıştırır milleti birbirini düşürürsün korkulur senden nasıl bir potansiyel varsa sende çözemedik bütün Adana MT olarak
Ulen İso Sagır ve Dilsizler okuluna gitsen ne yapar eder orayıda karıştırır milleti birbirini düşürürsün korkulur senden nasıl bir potansiyel varsa sende çözemedik bütün Adana MT olarak
Born To Be wild,Live to Ride...
herkese merhaba son 3 sayfa yazıyı okudum ve benımde birkaç söylemek istedigim birsey var.kimse yanlış anlamasın sadece yorum ;
her yazıda geyikten,uzak kalınmaktan ve gruplaşılmaktan bahsedilmiş.ben bu forma kayıt oldum ve bir kaç kez yazı yazdım hatta ilk kayıt oldugumda bazı arkladaşlarım ve yaşlarını bilmedigim için abilerim kardeşlerim bana gayet sıcak davrandılar hatta ilk yazımda geyik yaptılar sınava tabi tutulacagım gibisinden.daha sonra ben yazı yazmadım ama emınımki ben sürekli yasaydım uzak kalmazdım.yani sorunu sadece başkalarında aramayalım.Sonuçta hepimizin bir ortak noktası vardır ve eminimki konusuşacak konularda vardır.duydugum kadarıyla gezilerde cc yi ayrımıda yapılmıyor.Çnk gerçek motor binicisi motorun son model ve cc sine bakmaz isteyen 1950 model cooper a biner isteyen 2007 hayabusaya.Formda bu kadar söyleniyor hayabusa ile 250 cc den bahsediliyor hatta kafa tuttu mavrasıda geciyor ayrım yapılacak olsa böyle birsey olmaz bile ve gezilerde belli cc ler olur.ama her duyuruda sadece kaskını motorunu al gel deniliyor.Bende henüz hiçbir geziye katılmadım,sima olarak veya da tanıdıklarımın oldugunu biliyorum tanımıyor olmasam bile bazı arkadaşlarım bana Mt kulubune gittik herkes cok iyi karsıladı diyordu.
Henüz Mt kulubune bende gitmedim ama bildigim kadarıyla gittiğimde zorlanmayacagım ve yabancılık cekmeyecegim bir yer oldugunu düşünüyorum.
Diyecegim o ki, suçlu yada suçsuz hepimiz motorcuyuz her zman karşı taraftan beklemeylim bu formu herkes okuyor sonucta ve buraya yazılmış duyurular hepimiz için geçerlidir belki 15 20 kişi arasında samimilik olabilir sonucta bunların evliyatını bilmiyoruz kimsede buna karısamaz.ama konusmak isteyen konusur,gezilere gitmek isteyen gider kimse kimseyi dışlamaz.....
kimse yanlış anlamasın kimseyi kıracak sekilde birsey söylediğimi sanmıyorum sadece uzaktan izleyiciyim ama adana mt grubunun birlik içinde oldugunu biliyorum ve biz motorcuların kötü izlenim bırakmaması için herkesin bizim varlığımızı bilmeleri için birlik olmaya çalısırken kimseyi dışlamak gibi niyetlerini oldgunuda sanmıyorum.
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
teşekkür ederim demişşende sorun değil dememişsende eywallah
mertcan motorun avatarındaki renkte ise ben seni klupte gördüm gibi hatırlıyorum Şehitleri anma töreni için toplandığımızda gelmiştim yanlış hatırlıyorsam özürr bu arada adım ismail ama iso derler
janti abi hadi bi tanışma düzenleyinnn ben bu arkadaşları merak ediyorum yaaa illaki bizmi el atalımmm gençliğin önünü açıyoz ama bizi aç bırakmayınnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Delikanlılık anlayışı bumudur,sence senin anlayacağın türden bi durum değildirki,cevabını herkes çok iyi biliyor,seni yada bir başkasını bir başkasına sormak gibi bir gaflette bulunmam,,,,,
Polemik yaratılacak bir durum olacağını sanmıyorum.çünkü hepiniz yeterince anlayışlı insanlarsınız
Sevgiler Adana MT
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Uzan zamandır yapılamayan gezilerin bunye uzerinde birikmiş stresini burada mı atıyorsunuz!Madem oyle alın size bir teklif.Pazar gunu karda motor surup, dusmeye kimler var?
Dipnot:Teklifim tatlı su motorcularına degil harbilere.
[QUOTE=efendy_iso;870256]mertcan motorun avatarındaki renkte ise ben seni klupte gördüm gibi hatırlıyorum Şehitleri anma töreni için toplandığımızda gelmiştim yanlış hatırlıyorsam özürr bu arada adım ismail ama iso derler
önemli degil ama ben değildimiso biz senınle 1 ay önce forma ilk kayıt oldugumda tanışmıştık sanırım.ama ben biraz uzak kaldım formdan.henüz hiçbir faliyetinize katılamadım.Ancak her akşam yılmaz abinin ordayım.evet motorum kırmızı beyaz adanada bir kaç tane var sanırım karıştırmıs olabilirsin.ama en yakın zamanda aranızda bulunacagımdan emın olabilirsiniz.tekrar tanıştıgıma memnun oldum....
ADANA SSK HASTAHANESİNDE YATMAKTA OLAN CABBAR YENİDOGAN İÇİN ACİL AB RH + KANA İHTİYAC VARDIR.ZOR BULUNAN BİR KAN GRUBUDUR.KAN GRUBU UYAN İNSANLARIN HASTAHANEYE BAŞVURMASI RİCA OLUNUR !!!
Yusuf abiyi aradım toynaklarına sıktım...Yav Çukurova motorcu tayfasına uğrayan eden yokmu...iki foto çekin yollayın...
janti kanka o bahsettiğin nick oğluna aitmiş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merhaba
Öncelikle Burcu'nun amcasına geçmiş olsun diyorum.
Bu haftasonuna gezi önerim var arkadaşlar. Hep beraber kaynargöz'e gidelim diyorum. Güzelce yemeklerimizi yer sohbet ederiz. Başka önerisi olan arkadaş varsa hemen söylesin. Bugün netleştirelim ki herkese haber verebilelim. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
arkadaşlar kan bulunmuştur. ilginize teşekkür ederim janti ve makine
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Burcu amcan için üzüldüm geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerimm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Ne demek Burcu.Amcan için tekrar geçmiş olsun ALLAH şifa verir de en kısa zamanda aranıza döner inşallah...
Evet arkadaşlar Pazar günü gezi yapılıyor kimsenin bir fikri yokmu acaba..? Fikirlerinizi en kısa zamanda Hasan (Makine) arkadaşıma iletin, ona göre biran once yer netleşsin ve program yapılsın.Önümüzdeki hafta içi kısmet olursa tekrar toplanacagız.Ben geçen toplantıya katılan tüm arkadaşlara haber verecegim.Gelmek isteyenler var ise bana özel mesaj atsın.Herkesten haber bekliyorum.Gorusmek dilegi ile...
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)