Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr 600Fsport
    kardeş bu motor yerine ikinci el bi cbr 125 al daha ii kafan rahat olur en azından
    YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı tolgahan_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekür ederim peki adanada bu tip mtorLarı satan bir yer nerden buLabiLirim
    bahsettiğin motorun aynısını,hipodromun yanındaki ARORA montaj fabrikası var,orada ve bayilerinde bulabilirsin.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğin motorun aynısını,hipodromun yanındaki ARORA montaj fabrikası var,orada ve bayilerinde bulabilirsin.
    Bora abi,
    Sanırım arkadaşım motoru almak için aramıyor. Kaptırdığı motorunu arıyor.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    Alıntı yusuf ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora abi,
    sanırım arkadaşım motoru almak için aramıyor. Kaptırdığı motorunu arıyor.
    evet olabilir.

Motosikleti
    şimdilik yok ama ileride belki
    Alıntı egos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ondan değil abicm dükkana erken dönmek anlamında sölemiştim malum yogun bizim işler bu ara kısmet ama bakalım işallah bi sıkıntı olmaz da katılırım bu sefer geziye.
    Egemen gel abi kaçmaz bu gezi sucukları sensiz yedirtme , bu yollarıda sensiz yaptırma :D

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Adana'da fabrikamı var

*HaYduT* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dül dül=)
    herkese selamlar.
    bilginiz olsun diye söyleyeğim görürseniz falan die.
    dün gece arkadaşımın motoru çalındı.gece çalıntıgı tahmin ediliyor.125 cc süpermoto magelli.siyah renkli şahse kırmızı diye hatırlıyorum.plakası 01 ask ...

görenler polise şikayet veya benim numaramdan ulaşabilirsiniz.

tel no:0537 745 35 25
    şimdiden ilginize teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------

bu arada geziye kimler geliyor liste yapılmıştır sanırım=)
    muzaffer amca bora abi malüm babam yok paramda yok bezinim de yok geziye gelmek istiyorum.babamla konustum muzaffer amcan bora abın yardımcı olurlar dedi=))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

Alıntı virtuemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egemen gel abi kaçmaz bu gezi sucukları sensiz yedirtme , bu yollarıda sensiz yaptırma :D
    geçen pozantı gezisinden bahsettim kendisine vayy kaçırmışım birrdaha ki ne gelicem dedi bunada gelmez ısrar etme=)

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    bahsettigin motoru bugun cifteminarnin karsi sokaginda hayabusasi olan muhittin abinin isyeri olan sokaktan gecerken gordum plakasi yoktu kasksiz birisi yuksek suratte suruyordu egsozundan normalden cok ses geliyordu ondan dolayi dikkatimi cekti ama surene pek dikkat etmedim gordugumde saat 18.30 civariydi
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

Motosikleti
    Alıntı *HaYduT* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar.
    bilginiz olsun diye söyleyeğim görürseniz falan die.
    dün gece arkadaşımın motoru çalındı.gece çalıntıgı tahmin ediliyor.125 cc süpermoto magelli.siyah renkli şahse kırmızı diye hatırlıyorum.plakası 01 ask ...

görenler polise şikayet veya benim numaramdan ulaşabilirsiniz.

tel no:0537 745 35 25
    şimdiden ilginize teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------

bu arada geziye kimler geliyor liste yapılmıştır sanırım=)
    muzaffer amca bora abi malüm babam yok paramda yok bezinim de yok geziye gelmek istiyorum.babamla konustum muzaffer amcan bora abın yardımcı olurlar dedi=))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

geçen pozantı gezisinden bahsettim kendisine vayy kaçırmışım birrdaha ki ne gelicem dedi bunada gelmez ısrar etme=)
    yarın uğrarım yanına tekrar ama onunda işleri gerçekten çok yoğun tam okul başladı kısmetse gelecem diyor bakalım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

Alıntı ethemhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettigin motoru bugun cifteminarnin karsi sokaginda hayabusasi olan muhittin abinin isyeri olan sokaktan gecerken gordum plakasi yoktu kasksiz birisi yuksek suratte suruyordu egsozundan normalden cok ses geliyordu ondan dolayi dikkatimi cekti ama surene pek dikkat etmedim gordugumde saat 18.30 civariydi
    Ethemhan kardeşim yoktun bu hafta geçen haftada göremedim dershaneye başlamışsın babana sordun kendine iyi bak özletme kendini.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

Bu arada yarın ve hafta sonu adana yağışlı gösteriyor yağmurda başladı napcağız? inşallah pazar kuru olur hava..

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    yarın uğrarım yanına tekrar ama onunda işleri gerçekten çok yoğun tam okul başladı kısmetse gelecem diyor bakalım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

Ethemhan kardeşim yoktun bu hafta geçen haftada göremedim dershaneye başlamışsın babana sordun kendine iyi bak özletme kendini.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

Bu arada yarın ve hafta sonu adana yağışlı gösteriyor yağmurda başladı napcağız? inşallah pazar kuru olur hava..
    Evet erdem almanca kursuna başladım üniversite için oraya gidip geliyorum geçen haftada bir arkadaşımı yolcu etmem gerekti onun için gelemedim bu pazarda geziye gelemicem muhtemelen annem gidecekmiş geziye ..

Yagmurlu havalara bence çok takılma yeterki gezmek istenilsin adana mt her türlü hava şartlarında hareket edebılecek güce sahip
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

*HaYduT* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dül dül=)

merak etme kardeş cumartesi yağmur yağar pazar yağmaz sen rahat ol=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

bakcağız bugün senin gibi gören birisi aradı onunda plaksı yokmuş egzozundan fazla ses cıkıor büyük bir ihtimal odur.kaldırımda park halinde görenler olursa kafa grenajının sağ tarafında kırık çatlaklar var.gören olursada herkse haber verdik.rica ediyorum polıse haber verin
    http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17350.html bu arada hava tahminleri en yi burda yazar erdem burdan takip edebilirsin.büyük cengiz abimle çok takip ettiğimizden %20 yağışlı dese dahi yağmaz=)

Motosikleti
    günaydıııııın ADANA MT.hayırlı cumalar olsun hepinize.

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana'da fabrikamı var
    evet zaferciğim,orada montaj fabrikası var.hatta benim dörtlerden de müşterim.direk hazır motosiklet getirmekten,yedek parça olarak getirmek ve burada monte etmek daha hesaplı ve kolay oluyormuş.

yüksel,pazar ola hayrola.bak param yok demişsin,çifteminare size çok yakın,bugünde cuma.artık bakarsın çaresine.çıkar birkaç hayır sahibi elbet

Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    Hayırlı Cumalar olsun.
    Hayırlı işler bol kazançlar.

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    merhaba arkadaslar hayırlı cumalar

Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı. Patates ekimi için bahçeyi bellemesi gerekiy...ordu, lakin bu çok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi, fakat o da hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektu...p yazdı ve müşküliyetini izah etti.

Sevgili David,
    Patates bahçemi belleyemeyeceğimden, kendimi çok kötü hissediyorum.
    Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti.
    Biliyorum ki sen bahçeyi benim için hallederdin.
    Sevgiler
    Baban

Bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.

Babacığım,
    Allah askına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm.
    Sevgiler
    David

Ertesi gün sabaha karşı saat 04:00' de FBI ve yerel polis çıka geldi ve tüm sahayı kazdılar, lakin hiç bir cesede rastlamadılar. Yaslı adamdan özür dileyerek gittiler.
    Ayni gün yaslı adam oğlundan bir mektup daha aldı.

Babacığım,
    Simdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.
    Sevgiler
    David
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Motosikleti
    fuatcığım,bugüne kadar yazdığın en uzun yazıydı,onuda alıntı yapmışsın yav.

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    fuatcığım,bugüne kadar yazdığın en uzun yazıydı,onuda alıntı yapmışsın yav.
    bora abi enuzun bilgi sayar basında kaldıgım sure idare et
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Motosikleti
    herkese hayırlı cumalar hayırlı işler , sevgiler ,saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Alıntı *HaYduT* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak etme kardeş cumartesi yağmur yağar pazar yağmaz sen rahat ol=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

bakcağız bugün senin gibi gören birisi aradı onunda plaksı yokmuş egzozundan fazla ses cıkıor büyük bir ihtimal odur.kaldırımda park halinde görenler olursa kafa grenajının sağ tarafında kırık çatlaklar var.gören olursada herkse haber verdik.rica ediyorum polıse haber verin
    http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17350.html bu arada hava tahminleri en yi burda yazar erdem burdan takip edebilirsin.büyük cengiz abimle çok takip ettiğimizden %20 yağışlı dese dahi yağmaz=)

Yüksel baktım hava güzel parçalı bulutlu görünüyor. bir tahmine görede mersinde aynı parçalı bulutlu ve 31 derece iyi olur inşallah. sen mendili serdinmi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 ----------

Alıntı ethemhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet erdem almanca kursuna başladım üniversite için oraya gidip geliyorum geçen haftada bir arkadaşımı yolcu etmem gerekti onun için gelemedim bu pazarda geziye gelemicem muhtemelen annem gidecekmiş geziye ..

Yagmurlu havalara bence çok takılma yeterki gezmek istenilsin adana mt her türlü hava şartlarında hareket edebılecek güce sahip
    bidahakine görüşürüz.
    neyse yağmur yokmuş zaten Yüksel beni aydınlattı baktık hava tahmin raporlarına mersin ve Adana parçalı bulutmuş
    :D[COLOR="Silver"]

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı fuatbmw01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora abi enuzun bilgi sayar basında kaldıgım sure idare et
    Sevgili fuat,
    Bora abiye katılıyorum.
    Ama sanada katılmamak elde değil.
    Daha iyiye gittiğini umuyor ve diliyorum. Konuşmak zorunda bırakmamak için telefon ile aramıyorum.
    En kısa zamanda aramızda görmek dileği ile

Motosikleti
    cbr 600Fsport
    [

geçen pozantı gezisinden bahsettim kendisine vayy kaçırmışım birrdaha ki ne gelicem dedi bunada gelmez ısrar etme=)[/QUOTE]

gelecem bu sefer gelecem belki sizinle dönemicem erken dönecem ama yolları beraber yapacam sucukları birlikte yiyecemmm
    YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu hafta Allahın izni ile bende geliyorum. egemen biz birlikte döneriz çünki benimde 15:30 de bursa otobüsüm var ona yetişmem lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

deneme. benim yazılarım neden siliniyor?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler