gunaydın millet
herkeşe iyi akşamlar
çapırcılar çoğalıyor sabri kardeş hoşgeldin aramıza
ahanda ben giyinip çıkıyorum görüşmek üzere izin alamayan varsa her türlü nağme uydurulur küçük bir sakal karşılığı
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
bir türlü kımet olmuyor şu toplantılara katılmaya hep son anlarda bir şeyler cıkıveriyor karşıma ama eninde sonunda tanışıp cok iyi dostluklar kuracagıma eminim..herkese iyi geceler saygı deger büyüklerim.
günaydın arkadaşlar.
DUYURU
dün akşamki toplantıda alınan kararla,bu pazar günü,gözne-ayvagediği yaylasına sucuk yemeye gidilecektir.
buluşma yeri;mersin tarafı MOLA tesisleri,
buluşma saati:9,00
hareket saati:9,30
lütfen gecikmeyelim,9,30'da kesin teker döner.gecikenler arkadan yetişir.bilginize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Daha yeni geldik Ayvagediği'nden yav
Ama herkes için çok güzel bir yol
merhaba arkadaşlar,
hepinize kolay gelsin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
bora abi az daha erken olmaz mı yaa dükkan açık ama gelmek istiyorum malum dükkandan eve evden dükkana yol yapmak istiyorumm
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
ondan değil abicm dükkana erken dönmek anlamında sölemiştim malum yogun bizim işler bu ara kısmet ama bakalım işallah bi sıkıntı olmaz da katılırım bu sefer geziye.
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
ADANA AFET EVLERİ KOZAN YOLU BURALARDA YUAN F5 SKYJET F5 SATAN VAR MI..? Lütfen yardımcı oLun.özelden yazsın kimin varsa
[COLOR="Red"][B]ÇaPKıN__KraL[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)