tabi abi nedemek msn ve face adresim) umut.alici@hotmail.com face e msn adresimi yaz direk isimle bulamazsın) bnde hemen kabul edim
tabi abi nedemek msn ve face adresim) umut.alici@hotmail.com face e msn adresimi yaz direk isimle bulamazsın) bnde hemen kabul edim
abim nasl cıkmaz ya face beni bilir msn adresimi face e yazıp davet et demeliydin okadarcık.. senin face yada msn adresini ver abi ben halletmeye calişim.
herkeşe iyi geceler,
özden geçmiş olsun dikkat et,virüs bulaşmış geçen hafta köye gittim bir çok kişi aynı dertten muzdalip türkiye genelinde var sade sende değil
haftaya ciğere devam
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Merhabalar Adana
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
cem senin yatma saatin gelmedimi,hadi lollo yap bakim sabah erken kalkıcaksın hadi tontonum
olim sen niye şalgamı götürmedin hala nan
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Yok gelmedi daha...adam ta adanadan yetişiyo yahu sütümü bitirim yatacam
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ciğerim aslan sütümü inek sütümü
ben arpa suyuna devam son şişem bitince sızarım sanırsam galibam
günaydın ADANA MT.hayırlı cumalar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydınlar herkeşe hayırlı cumalar mutlu günler dilerim....
Günaydın gençler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese günaydınlar...hayırlı cumalar
hayırlı cumalar mt.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
herkese iyi günler , hayırlı cumalar , hayırlı işler, bol bol kazançlar dilerim.
erdem kardeşim yeni gördüm çoookk geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğyle
muzaffer amca bu hafta gezi planı varmı birşeyler düşünülüyormu???
Biraz gülelimmi....
Muhteşem güzellikteki pazarlama müdiresiyle iş için şehir dışındayız. Akşam otelde yemeğimizi yedik, “Hadi çıkıp gezelim biraz.” dedi. Çıktık, kapının önünde “El ele gidelim mi?” dedi, heyecanlandım, “Olur tabi ki” dedim ve elimi uzattım. Güldü “Şu ilerideki mağazadan bahsediyorum adı L&L” dedi. Rezil oldum rezil. İngilizce isim koymayın şu dükkanlara yahu.
Kocamla sabah işe beraber gidiyoruz, akşam işten beraber dönüyoruz. Kapıdan girer girmez sorduğu soru; "Yemekte ne var?" Pardon canım yaa, tencereleri iş yerinde unuttum...
:..Kendini fazlasıyla beğenen arkadaşım ''Ne olacak böyle, bıktım vallahi. İşyerinde peşimden koşmayan erkek yok neredeyse.'' diyerek bana dert(!) yanıyor ve onu teselli(!) edecek cümleyi kendisine yöneltiyorum; ''Ah tatlım, erkekler topun da peşinden koşuyor ama tekme atmak için.''
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------
Sen böyle sorunca kendimi organisatör gibi hissetmeye başladım
Bilmiyorum, galiba bu hafta vatandaşlar gezmek istemiyor ama haftaya Kozanda ciğer veya Feke de balık olacak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese en güzel akşamlar valla gezinin haftaya ertelenmesine çok sevindim 3.4 haftadır hafta sonları kaçıyoruz bu haftada kaçsak hanım valla evde almıyacak bu hafta sonunu onlara ayırayım artık.
[QUOTE=*HaYduT*;2160399]herkese iyi günler , hayırlı cumalar , hayırlı işler, bol bol kazançlar dilerim.
erdem kardeşim yeni gördüm çoookk geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğyle
sağolasın abicim ya atlattım sayılır geçmek üzere iyi dileklerin için saol.
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)