Ben Kapıkule ile görüştüm biraz önce; soğuk hava Türkiye'ye giriş yapmış bugün
Ben Kapıkule ile görüştüm biraz önce; soğuk hava Türkiye'ye giriş yapmış bugün
Benim çok şeye niyetim var ama bazı şansızlıklar oluyor malesef
herkeşe iyi akşamlar
biri sanki ciğer dedi, ama malesef bu hafta doluyum,ertelerseniz haftaya gelebilerim kozana ciğer yemeğe
akşamınan görüşeriz toplaşmada ben incirlikten gelicem yiğenimin doğum günü var el mecbur katılacam ama gecikmem en geç 20:30 da ordayım herdaim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Bu akşam size katılamadım özürümü kabul görün. sabah uyandığımda sol gözüm kapalıydı alerji olmuşum işede gidemedim. saygılarımla :(
abim büyük gecmiş olsun bnde baktımda yanımada ugramadın o gunden sonra toplantıyada gelmedin bugun musait olursan beklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------
günaydın sevgili temsilcimiz
[QUOTE=adanalı;2159350]günaydın dostlarım.
geçmiş olsun erdem.
teşekkürler Bora abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 ----------
[QUOTE=umut.;2159369]abim büyük gecmiş olsun bnde baktımda yanımada ugramadın o gunden sonra toplantıyada gelmedin bugun musait olursan beklerim[COLOR="Silver"]
günaydın sevgili kardeşim çok teşekkürler. evet uğrayamadım yanına, hemen sabah motoru ismail ustaya bıraktım inanılmaz benzin akıtıyordu, deponun değişmesi gerekiyormuş uğraşmışlar ama olmamış. ogün bugundür motorum yok 2 defa geldim ama saat 9 a geliyordu kapamıştın sen sonrada kısmet olmadı 2 gündürde evdeyim çıkamıyorum bugunde sağ gözüm kapandı ilaç kullanıyorum bide bulaşıcıymış kimselerede bulaştırmak istemem. düzelince muhakkak yanındayım sevgilerle hoşçakal.
mrk ettim aramak istedim ama inan fırsat bulamadım düzelince mutlaka beklerim okadar kafayı biz bosunamı bulduk yani erdem abi)) olsun ama güzel bi geceydi genede bol benzinli) tekrar gecmiş olsun gorusuruz....
sorma ya ne kafa yapmışız duyanda içtiler sanacak yanlış anlaşılmasın benim depodan benzin boşalttık 10 lt civarında ondan yerler kararmadı değilmi?
yok yok içmedik sadece benzin kokusundan çakırkeyf olduk yerler iyi durumda kotude olsa ne olacak canın saolsun )
Aa iptal oldu ha:( ama erdem abi sende olmasan olmazdı ben gidecektim ama sende arkama atlardın olmazmı) bu hafta sehir içi bi tur bilemi yok yani???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 ----------
erdem abi bnm motosiklette arızal ama yaptıracak vaktim yok arka dişlimi getittirdim ama taktırmaya goturemiyorum ayrıca birde ön amartisör kecem patlamıs yağ kacırıyor bi süre yaptıramıcam umarım sorun cıkarmaz.bu arada gozunun su ankı son durumu ne iyiye gidiyodur insallah........
Allah razı olsun ama ben bu gözle biraz zor yola çıkarım :( cumartesi akşam yusuf abiler çıkarlardı genelde ama önceden haberim olursa haberdar ederim seni. hem haftaya olması gerçekten iyi oldu birçok kişi yok gelemiyormuş zaten Bora abisizde olmazdı Cengiz abi de gelemiyormuş haftaya olması hakikaten güzel oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
bide seni şu facebook yada msn e keleyeyim varsa eğer.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)