Gunaydınnn Adana Mt
Hayırlı işler
Gunaydınnn Adana Mt
Hayırlı işler
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Günaydın dsotlarım, akşamki toplantının katılımın yüksek olması dileğimle
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı günler. Akşam geç saatte olsa gelecem inşallah. En derin sevgi ve saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------
Abilerim Bu arada Motorum için Egsoz arıyorum gören , bilen , duyan varmı ?
günaydın Adana mt , günaydın abilerim , arkadaşlarım herkese mutlu bir gün ve hayırlı işler diliyorum. Akşam görüşmek üzere hoşçakalın...
Günaydın ADANA MT
Hayırlı işler , bol kazançlar dilerim
HATIRLATMA
Kıymetli arkadaşlar,
Planladığımız gibi 18-19 eylül tarihlerinde bir gece konaklamalı Ürgüp gezisinin hazırlıkları tamamlamış bulunmaktayım.
Ancak otel rezervasyonu yapabilmemiz için kişi sayısı istenmektedir. Lütfen kesin katılımcılar isimlerini listeye ilav etsinler.
www.yeniyukseller.com
2 kişilik oda kişi başına KDV ve kahvaltı dahil 50 TL
3 kişik oda kişi başına KDV ve kahvaltı dahil 45 TL
Rezervasyon sırasında kaparo istenmektedir. Katılımcıların kaparosunu Çarşamba Toplantısında toplanacak olup gezi detaylarıda görüşülecektir.
KATILIMCILAR:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu
3-Fazerr muzo ve eşi
4-Mustafa Abi ve eşi
5-Turgay abi ve oğlu
6-Çelik Gürsel ve kardeşei mehmet
7-Dr.Ümit
8-Dr.Ali
9-Mümin ve eşi
10-Eray abi ve ?
11-
12-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
saygı deger abilerm bende bir motor alıp aranza katlıp gezilere katılmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ben öyle cok degiştiremem aldıgım zaman uzun yıllar sorunsuz binecegim bir motor olmalı aklımda üc model var sizce hangisi gsr 600... ern 6f..... fazer... bunların fiyatları birbirine yakın sizce hangisi kullanan abilerimden yardım istiyorum.
selam arkadaşlar, güzel gezmeler olsun
hayırdır Yusuf eksozumu düşürdün
selam arkadaşım sitede bir ben renkli yazmayı severdim, şimdi sana bulaşmış bu hastalık
fazer yada er6 n yada f al keyfine bak gsr iyi motor ancak hep devir istiyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
[QUOTE=demirgursel;2152682]selam arkadaşlar, güzel gezmeler olsun
hayırdır Yusuf eksozumu düşürdün
yok abi düşürsem alacam bulamıyorum ya sıırlarıda çok para
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 ----------
Ben o söylediğin üç motoruda denedim test ettim. akşam toplantıya gelirsen uzun uzun aralarındaki farkı büyük bir zevkle anlatırım.
[QUOTE=demirgursel;2152682]selam arkadaşlar, güzel gezmeler olsun
selam arkadaşım sitede bir ben renkli yazmayı severdim, şimdi sana bulaşmış bu hastalık
evet renkli yazmayı enkli giyinmeyi vs çok severim
FAZER'E KESİNLİKLE LAF SÖYLETMEM BU 1.
2.adanalı 01.ben hepsini binme şansım oldu özellikle er6f ve fazer ki fazer babamın lakabı=)
er6f inanamayacağın derecede seri bir motordur.2 kişi bile (babam ve ben) kadranı 220 hemencecik gelir.frenleri hafif oldugu için hakimiyeti frenleri çok iyidir.yalnız uzun seyahat edemezsin.her motorla edersin ama beni görüşüm öyledir.
3.gsr gıcık alırım onun yerine fz6 daha iyidir.gsr sürme şansım oldu şahsen hiç beğenmediö tavsiye etmem.
4.en iyisi kral fazerdir. süpersportlarla geziye gider arkalarından eşlik edersin.çok agresif aynı zmanda uslu olan bir motordur.az yakar bir depo ile 110 km/H ile gittin mi 350 km gidersin.kafa grenajı oldugundan uzun yolu müsait 3'lü çanta seti takabileceğin bir motordur.sürüşü harikadır yormaz.arkada binen çok rahat eder.ayrıca uzun yolculukta da oda rahat eder.egzoz aldın mı çoğu motordan çok iyi ses çıkar.
sana fazer'i tavsiye edyorum tabikide zevk meselsi.fazer çok yönlü bir makinedir.yakışıklıdır.sattığın zaman para eder fazla zararın olmaz.
eger fazer alıcaksan babamla görüşmeni tavsiye ederim=)
motor koleksiyonum olsa fz6 fazer siz düşünemiyorum.bence hiç düşünme fazer fazer fazer
Satılık : F650
Alınık : Fazer
İlahi Yüksel nefret ettiriyorsun insanı motorundan...
iyi geceler sevgili doslar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydınlar herkese... arkadaşlar sevgili abilerim aranızda bana ismail ustanın yerini bana kim tarif edebilir, motorum benzin kaçırıyor acilen gitmem lazım.
s.demirel bulvarının girişinde 500-600 mt.ilerde solda BELLONA veya İPEK mobilya var.arasında.special motor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)