ne pilotuu av için keklik arıyorummm ağımı attım bakalımmmm
ne pilotuu av için keklik arıyorummm ağımı attım bakalımmmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iso biz seni tutmayalım sn kop git kardeş
biz yola 8 de çıkarız sn 10 da çıkrsın aradaki farkı kapatırsın delkanlı reyzingçi arkadaşım
ama mümkünse bizim yakınlarımızdan motorla geçme
hm bide eger geçilmeyi hazmedemeyip hyo ile redline"a kalkışırsan arkanda kimse olmasın...vicdan azabı kötü birşeydir
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
yav şimdi beter ol diyecemmm sonraa ayıp olacak o yüzden demiyorumm
seni bir gün artçı alırımmm ilk virajda atmazsam koftident motorcu olayımmm
olm bir gün seri katil felan olmaya karar verirsem seriye sizden başlayacammm heçte vicdan azabı çekmeyecemmmm
ohooo isocum iyice tiiii ye düşmüşsün beeaah ben dedim demi her yerde vıdı vıdı konuşma diye millet seni sarıp sarmalamış yaw neyse anladın sen onu... hem burayıda msn ye çevirmeyelim lutfen
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
İsocum sen sat şu hacıyatmaz ını sana güzel bir enduro alalım sende gönül rahatlıgı ile her yola git.Hızlı giden atın b.ku seyrek dökülürmüş sende hem yavaş gidersin hemde izini belli edebilirsin
Born To Be wild,Live to Ride...
olm işiniz yokmu ya gidin ölün bi kenardaaa beni boşuna uğraştırmayın
Köpekler isteyince Atlar ölmezmiş...
(İsocum hemen bana köpekmi diosun felan deme merak etme biz de at degiliz )
Born To Be wild,Live to Ride...
birkan at sonuçta milli bineğimiz at olsanda önemli değil hem atın özendirecek karakteristik bazı kazanımlarıda var len köpekte ne olikiiii hırrrrrrrrrrrr
Öncelikle selam; bende Bu Rock a katılıyorum..bence haklı..Nedeniise; Janti bey siz burada bayağı bi arkadaş grubu oluşturmuşsunz ve çok samimisiniz allah sammiyetınızı arttırsın ..ben bu insanların hiçbirini tanımıyorum. alanınızı sadece geyıkalanına çevirmisiniz ben nasıl tanımadığım insanla geyık yapabilirim? birde ben geyık yapmam sevmemde..illakı mesajmı yazalım ,illakı geyıkmıyapalımda bize gezi hakkında bilgi verilsin.. yani ben geyık yapmadan da bilgi versen olmazmı? Ben adanalıyım adanada oturuyorum ve motorum var tek geziyorum..Davet olmadan hiç biyere gitmem..davet edeceksınkı geleceğiz..illakı telefon et demıyorum veya davetıye mektubu gönderde demıyorum...sadece ya burdakı yere veya mt dekıyere mesaj atmanız yeterlı olacaktır..sonra demeyın bu arkadaşlar neden tek gezıor diye
eksıklığı sizler kendınızde arayın
Arkadaşım sonuç itibariyle hepimiz motorcuyuz ,o yüzden tanıdık tanımadık diye ayırma, burda geyik yapanlar ( bi tanesi ben ) heryerde geyik yapan tipler, yani buraya özel bi durum yokkk, kendini yabancı hissetme ,dal araya sende ,yoksa çok ince düşünüyosunuzzz gerek yokk, motordaşız kardeşiz senide aramızda görmekten mutluluk duyarızzz ,janti'de yapılan genel bi toplantıda mutlaka herkesi davet edecek ve büyük bi tanışma organizasyonu düzenlenecektir SAYGILAR
ben bu camiada yaklaşık 10-12 aydır bulunuyorum.bu kadar kısacık sürede buraya yazı yazan ve yazmayan birçok arkadaşım oldu.eğer hiç kimseyi tanımamaktan şikayetçi iseniz yada eksikliğini yaşıyorsanız,o zaman buradan herkese açık açık ilan edilen toplantıya buyurup gelseydiniz keşke.bir anda 20 tane motor sevdalısını tanırdınız.yinede sizi aramızda görmekten mutlu olacaktır bu motor sevdalıları.zaten sizde burada bulunduğunuza göre,sizde bu sevdadansınız.o halde ortada hiç bir engel yok.ee hadi hep beraber paylaşalım bu sevdayı,yolları,rüzgarı.bekliyoruz.sevgilerim le.
Abim sana katılıyorum ama,cc ye göre ilgi olayı burda çok fazla,adam öğrenmek için 250lilik motor almış,,r6 yla motorunu ve kendi kafasını patlatanve kafassını patlatan adama ders vermeye çalışan ,motor sevdasından vazgeçememiş,insanlara lolo yapan insanlarla bir araya gelmiş ama 250cccik motoruyla,ben herşeyim diyebilen kişilerin bulunduğu ortama kim girmek isteyebilirki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SAYGILARIML A
MADE BY BARROKAS AND JAPAN TECHNOLOGY,NOT KOREAN
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)