Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    ne pilotuu av için keklik arıyorummm ağımı attım bakalımmmm
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi yok annen seni küçükken banyo ederken kafana banyo tasıyla vurmuşşş

ben hem fikir değilim arkadaşımm 90 'la yolmu biter benim gibi koskoca bi reyzingci içinnnn
    iso biz seni tutmayalım sn kop git kardeş
    biz yola 8 de çıkarız sn 10 da çıkrsın aradaki farkı kapatırsın delkanlı reyzingçi arkadaşım
    ama mümkünse bizim yakınlarımızdan motorla geçme
    hm bide eger geçilmeyi hazmedemeyip hyo ile redline"a kalkışırsan arkanda kimse olmasın...vicdan azabı kötü birşeydir
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

Motosikleti
    değişiyor :)
    Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz yola 8 de çıkarız sn 10 da çıkrsın aradaki farkı kapatırsın delkanlı reyzingçi arkadaşım
    hm bide eger geçilmeyi hazmedemeyip hyo ile redline"a kalkışırsan arkanda kimse olmasın...vicdan azabı kötü birşeydir

iso düz yolda süremiyosun ne 90 ından bahsediosun senin şehir içi hız limitin 20 şehirler arası hız limitinde 40 olmalı daha fazlası senin ve artçın için zararlı hadi seni geçtim artçın için zararlı
    benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
    feel the fear and do it anyway ::deliir::

Motosikleti
    CBR600RRRRRRRRRRRRRR
    Alıntı strife adlı üyeden alıntı Mesajı göster

iso düz yolda süremiyosun ne 90 ından bahsediosun senin şehir içi hız limitin 20 şehirler arası hız limitinde 40 olmalı daha fazlası senin ve artçın için zararlı hadi seni geçtim artçın için zararlı
    her zaman sölüyorum ona bişe olmuyoo olan bana oluyoo
    keske bunlar bir kulağından girip öbür kulağından cıkmasaaaaa

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı ayshegül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her zaman sölüyorum ona bişe olmuyoo olan bana oluyoo
    keske bunlar bir kulağından girip öbür kulağından cıkmasaaaaa
    yav şimdi beter ol diyecemmm sonraa ayıp olacak o yüzden demiyorumm

Alıntı strife adlı üyeden alıntı Mesajı göster

seni bir gün artçı alırımmm ilk virajda atmazsam koftident motorcu olayımmm

Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm bir gün seri katil felan olmaya karar verirsem seriye sizden başlayacammm heçte vicdan azabı çekmeyecemmmm

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    ohooo isocum iyice tiiii ye düşmüşsün beeaah ben dedim demi her yerde vıdı vıdı konuşma diye millet seni sarıp sarmalamış yaw neyse anladın sen onu... hem burayıda msn ye çevirmeyelim lutfen
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohooo isocum iyice tiiii ye düşmüşsün beeaah ben dedim demi her yerde vıdı vıdı konuşma diye millet seni sarıp sarmalamış yaw neyse anladın sen onu... hem burayıda msn ye çevirmeyelim lutfen

oooo merabalar sayın baykal nasılsınız efendimmm mualefet nasıl gidiyooo ,seyhan nehrindeki sazanlar sizi rodosa karşı yüzerken görmüşler

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    İsocum sen sat şu hacıyatmaz ını sana güzel bir enduro alalım sende gönül rahatlıgı ile her yola git.Hızlı giden atın b.ku seyrek dökülürmüş sende hem yavaş gidersin hemde izini belli edebilirsin
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsocum sen sat şu hacıyatmaz ını sana güzel bir enduro alalım sende gönül rahatlıgı ile her yola git.Hızlı giden atın b.ku seyrek dökülürmüş sende hem yavaş gidersin hemde izini belli edebilirsin

iso kankam bak herkes diyo işte seyrek düşüyn yaw beni güldüreni allah haha çok güldürsün

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    oooo merabalar sayın baykal nasılsınız efendimmm mualefet nasıl gidiyooo ,seyhan nehrindeki sazanlar sizi rodosa karşı yüzerken görmüşler
    siyaseti başka yerde yap kardeşim...burda polimik yaratma
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

Motosikleti
    kanki senide 250 cc lik birşeyin üzerinde 1300 cc lik bir hayabusaya kafa tutma calışmaya çalışırken görmüşler vah garibiiiim vahh vahh

Motosikleti
    değişiyor :)
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanki senide 250 cc lik birşeyin üzerinde 1300 cc lik bir hayabusaya kafa tutma calışmaya çalışırken görmüşler vah garibiiiim vahh vahh
    kafa tutmuyodu cengizcim duman yutuyodu ismail o esnada dengesi kayboldu fazla duman yutmaktan
    benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
    feel the fear and do it anyway ::deliir::

Motosikleti
    R1_8
    olm işiniz yokmu ya gidin ölün bi kenardaaa beni boşuna uğraştırmayın

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Köpekler isteyince Atlar ölmezmiş...
    (İsocum hemen bana köpekmi diosun felan deme merak etme biz de at degiliz )
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    R1_8
    birkan at sonuçta milli bineğimiz at olsanda önemli değil hem atın özendirecek karakteristik bazı kazanımlarıda var len köpekte ne olikiiii hırrrrrrrrrrrr

Motosikleti

wild1600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamahaxvs1600
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu-rock
    bu yazı sana ait heralde arkadaşım.Eger sadece okumak yerine biraz daha faal olup yazmayıda denersen bizde son bi kaç haftadır sürekli yazan arkadaşlarımıza mesaj atarken sana da mesaj atarız.

Cuma akşamı 25-26 kişiye yakın bir kalabalıkla güzel bir toplantı yaptık,çok güzel şeyler konuştuk,sıkıntılarımız hakkında dertleştik planlar programlar yaptık çekirdek kadroyu ve görev dagılımını hemen hemen ortaya çıkardık.Yapılması gereken bazı şeyleri en kısa zamanda gerçekleştirip rayına oturttuktan sonra ileride sen ve mustafa gbi arkadaşlarımızı da aramıza alacagız hiç endişen olmasın.Amacımız gruplaşmak kendimizi soyutlamak degil sizin gbi olumlu düşünen arkadaşları bünyemize kazandırmaktır.Fikirlerini bizlerle paylaştıgın için saol,gorusmek dilegi ile

Toplantıya gelen bütün arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum...
    Öncelikle selam; bende Bu Rock a katılıyorum..bence haklı..Nedeniise; Janti bey siz burada bayağı bi arkadaş grubu oluşturmuşsunz ve çok samimisiniz allah sammiyetınızı arttırsın ..ben bu insanların hiçbirini tanımıyorum. alanınızı sadece geyıkalanına çevirmisiniz ben nasıl tanımadığım insanla geyık yapabilirim? birde ben geyık yapmam sevmemde..illakı mesajmı yazalım ,illakı geyıkmıyapalımda bize gezi hakkında bilgi verilsin.. yani ben geyık yapmadan da bilgi versen olmazmı? Ben adanalıyım adanada oturuyorum ve motorum var tek geziyorum..Davet olmadan hiç biyere gitmem..davet edeceksınkı geleceğiz..illakı telefon et demıyorum veya davetıye mektubu gönderde demıyorum...sadece ya burdakı yere veya mt dekıyere mesaj atmanız yeterlı olacaktır..sonra demeyın bu arkadaşlar neden tek gezıor diye
    eksıklığı sizler kendınızde arayın

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı wild1600 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle selam; bende Bu Rock a katılıyorum..bence haklı..Nedeniise; Janti bey siz burada bayağı bi arkadaş grubu oluşturmuşsunz ve çok samimisiniz allah sammiyetınızı arttırsın ..ben bu insanların hiçbirini tanımıyorum. alanınızı sadece geyıkalanına çevirmisiniz ben nasıl tanımadığım insanla geyık yapabilirim? birde ben geyık yapmam sevmemde..illakı mesajmı yazalım ,illakı geyıkmıyapalımda bize gezi hakkında bilgi verilsin.. yani ben geyık yapmadan da bilgi versen olmazmı? Ben adanalıyım adanada oturuyorum ve motorum var tek geziyorum..Davet olmadan hiç biyere gitmem..davet edeceksınkı geleceğiz..illakı telefon et demıyorum veya davetıye mektubu gönderde demıyorum...sadece ya burdakı yere veya mt dekıyere mesaj atmanız yeterlı olacaktır..sonra demeyın bu arkadaşlar neden tek gezıor diye
    eksıklığı sizler kendınızde arayın
    Arkadaşım sonuç itibariyle hepimiz motorcuyuz ,o yüzden tanıdık tanımadık diye ayırma, burda geyik yapanlar ( bi tanesi ben ) heryerde geyik yapan tipler, yani buraya özel bi durum yokkk, kendini yabancı hissetme ,dal araya sende ,yoksa çok ince düşünüyosunuzzz gerek yokk, motordaşız kardeşiz senide aramızda görmekten mutluluk duyarızzz ,janti'de yapılan genel bi toplantıda mutlaka herkesi davet edecek ve büyük bi tanışma organizasyonu düzenlenecektir SAYGILAR

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    ben bu camiada yaklaşık 10-12 aydır bulunuyorum.bu kadar kısacık sürede buraya yazı yazan ve yazmayan birçok arkadaşım oldu.eğer hiç kimseyi tanımamaktan şikayetçi iseniz yada eksikliğini yaşıyorsanız,o zaman buradan herkese açık açık ilan edilen toplantıya buyurup gelseydiniz keşke.bir anda 20 tane motor sevdalısını tanırdınız.yinede sizi aramızda görmekten mutlu olacaktır bu motor sevdalıları.zaten sizde burada bulunduğunuza göre,sizde bu sevdadansınız.o halde ortada hiç bir engel yok.ee hadi hep beraber paylaşalım bu sevdayı,yolları,rüzgarı.bekliyoruz.sevgilerim le.

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu camiada yaklaşık 10-12 aydır bulunuyorum.bu kadar kısacık sürede buraya yazı yazan ve yazmayan birçok arkadaşım oldu.eğer hiç kimseyi tanımamaktan şikayetçi iseniz yada eksikliğini yaşıyorsanız,o zaman buradan herkese açık açık ilan edilen toplantıya buyurup gelseydiniz keşke.bir anda 20 tane motor sevdalısını tanırdınız.yinede sizi aramızda görmekten mutlu olacaktır bu motor sevdalıları.zaten sizde burada bulunduğunuza göre,sizde bu sevdadansınız.o halde ortada hiç bir engel yok.ee hadi hep beraber paylaşalım bu sevdayı,yolları,rüzgarı.bekliyoruz.sevgilerim le.

Abim sana katılıyorum ama,cc ye göre ilgi olayı burda çok fazla,adam öğrenmek için 250lilik motor almış,,r6 yla motorunu ve kendi kafasını patlatanve kafassını patlatan adama ders vermeye çalışan ,motor sevdasından vazgeçememiş,insanlara lolo yapan insanlarla bir araya gelmiş ama 250cccik motoruyla,ben herşeyim diyebilen kişilerin bulunduğu ortama kim girmek isteyebilirki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SAYGILARIML A

MADE BY BARROKAS AND JAPAN TECHNOLOGY,NOT KOREAN
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler