selamlarrrr kısmet olursa bende gezinize katılabilirmiyimmmmm??? çarşamba akaşamı da toplantıda tanışmak ümidiyle hoşçakalın..
selamlarrrr kısmet olursa bende gezinize katılabilirmiyimmmmm??? çarşamba akaşamı da toplantıda tanışmak ümidiyle hoşçakalın..
muzaffer,hani gülekte ÇARDAK RESTURANT vardı,hem haluklarla,hemde kalabalık bir şekilde gitmiştik orası da olabilir.hem eski yoldan gitmiş oluruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Banada uyar,
Ama geçen Muzaffer (Fazer) abimizin şeker pınarın orada gittiği, vakit geçirmek içinde güzel bir yer dediği yerde olabilirmi. ?
O gün kimler vardı tam hatırlamıyorum. Alternatif olabilirse giden arkadaşlarımız biraz detay bilgi versin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hayırlı akşamlar adana mt. sonunda döndük adanaya ve bugün yeni görev yerime başladım artık allahtan hayırlısı ama tatili fazla yok 2 dolu bir boş ama hayırlısı bakalım yarın toplantıda görüşmek üzere hayırlı iftarlar.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
gezi programları ful tayım yapılıyor bakalım bize uyan olacakmı veya biz kendimizi uydurabilecegizmi
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
beyler en ÇOK VAKİT AKYAR KOYUNDA geçer zaman uzunnnnn.isteyen yörük çadırında şekerleme yapar,okey oynar,tavla atar,iskambil oynarrrristeyen ben ve BORAAAA İLE sutopu veya yakantop oynarrristeyen eşsiz denize girip güzel cildini BRONZLAŞMA İLE MEŞKUL OLURyarin toplantıda netleştirelim beyler
kızı kolda fazerı yolda severim.
hayırlı sabahlar herkese hayırlı sabahlar adana mt
günaydın arkadaşlar.
[QUOTE=adanalı;2147456]günaydın arkadaşlar.[COLOR="Silver"]
günaydın hocam , akşam kaç gibi toplanıyorsunuz acaba umarım iş çıkışı yetişebilirim.
saat 19.30 dan sonra oradayız.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı günler,
Hayırlı işler,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 ----------
Abim seninki nasıl iş anlamadım.
Her çiçekten bal almaya çalışıyorsun.
Daha Ürgüp programını yapamadın, şimdide bayram programı hazırlıyorsun.
Sonunda ortada kalınacak gibi ama.
Hadi hayırlısı bakalım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
daha önce gittiğimiz gözne-aslanköy de olabilir.hem yolları da güzel,virajlı.
nerde vakit uzun.zaten millet oy kullandıktan sonra gelecek,bu da saat 10-10.30 u bulur.eeee ondan sonra taa yörük çadırı muhabbeti,1-1.5 saate orada gitti.sonrada AKYAR.ayağımızı suya sokup geliriz artık.
Günaydın millet,
Benim tercihim Tekir tarafı, akşama oylamaya sunalım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkeslere günyadın akşam toplantı hararetli geçeceğe benziyor görüşmek üzere
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)