günaydın ADANA MT.nin,rüzgar sevdalıları.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Millet
Muzaffer abi Kapuzbaşı varmı?
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Bol kazançlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------
Zafer,
Kapuz başı Ürgüp sonrası için değil mi?
Yoksa Ramazana denk geliyor. Bayram tatilinde de refarandum var.
Günübirlik olurmu o gezi? Nasıl olacak.?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------
Birader,
Muzaffer abim yenge ile beraber yani izn kağıdı yanında geliyor.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Tüm arkadaşlarıma hayırlı haftatalar dilerim.
Cigüerim sen istersinde olmazmıkonuştuğumuz gibi bayramdan sonraki ilk hafta uygunsa yarin toplantıda görüşek ciğerimmmBU ARADA ADANA İL SORUMLUSU OLACAK şahıs (yöneticimiz uyuyormu beee)bi işe yarasa serçe kesicem
ben yengeni ikna ederimde senin bu güzel zevkten mahrum kalmış sevgili eşinde bir gelseozaman seni bu hususta laf söyleme hakkın olıcak ciğerimmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese iyi akşamlar............
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
Toplantı yerinizi ve saatini öğrenebilirmiyim acaba? çarşambaları toplanıyordunuz yanılmıyorsam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
çok soru soruyorum galiba ama bi sorum daha olacak mazur görün sevgili abilerim. '' herhangi bi gezi olduğunda, herhalde en düşük cc li benim motorm aranızda, acaba geridemi kalırım? tempoya ayak uyduramammı? kafama takıldı'' bu konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz saygılarımla.....
Günaydın Millet
Vallahi 652cc ile en arkadan geliyorum
herkese günaydın...
:bounce: adana MT
bu akşam size katılmayı çok istiyordum ama katılamadım işlerim çok yoğundu çıkamadım, kısmetse birdahaki haftaya. umarım geride kalmam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------
vallahii benimkide 233 cc var ramzey qm 250 chopper. ilk motorum ve pek hızlı olduğu sayılamaz uzun yola pek çıkmadım ama genelde 110 kmhz. la ilerliyebiliyorum olmadı siz gidersiniz ben arkadan gelirim
günaydııııın ADANA MT.hadi bakalım,bugün yağmur da yağdırdınız.
herkeşe iyi akşamlarrr,
virtuemen onlar SS ci 220-240 ile giderler
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Arkadaşlar,
Herkese hayırlı akşamlar,
Zafer abi,
Latife olsun diye yazdım. Senin sürüş tarz ve prensiplerinin farkındayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
Cengiz abi,
Kim o 220 - 240 ile giden SS ciler yahu,
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)