Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
carsamba tolantısını daha dogrusu ıftarını molada saat 630 gıbı bulusup hareketle pozantı tunel rest. ta yapıp serın havada cay kahve ve sohbetten sonra aksamın ılerleyen ssatlewrınde guzel bı motor yolculugyla adanaya donelım derım ben.
vaktı durumu ve motoru olanlar lısteye adını yazdırsın (artcılarda yerlerını ayırtsın
tum mt ye hayırlı ramazanlar ve ıı geceler
baskanım bora abım fıkır bızden duzenleme sızden)
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
herkeşe iyi geceler,benim belli olmaz babadan dolayı, 2 saat ancak sağa sola takılabiliyorum
boracım geçen sene sen gelmedinmi kaynargöze bilmiyormusun özden le biz kös kös uyuduk çardakta
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
ben bu sitede yeniyim ve Adana lıyım gurubunuza üye olmak istiyorum müsade varmı ve nasıl üye olabilirim acaba
ula benim dediğim yer daha yakın 78 km toplam,çayda var balıkda buz gibi serin,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
ceyhanı geçince 25 kmilerde Mustafabeyli kasabası onun içinden geçiyorsun tatarlı köyü 4 km orda,ya geçen sene gittik resimlerini bulursam linki atarım
osmaniyede trafik etkinliği vardı herkes kartepeye gitti biz kaynargöze gitmiştik
http://www.motosiklet.net/forum/etki...z-e-girdi.html
günaydın ADANA MT.nin yavaş yavaş kurtlanan motorcuları.
yaparız bir program.yalnız,iftar için mi olsun bayram sonrası için mi ?
virtuemen,hoş geldin.üye olman filan gerekmiyor.buraya takıl,çarşambaları toplantılarımıza katılabilirsen katıl yeter.ha bir de seni tanıyalım,hakkında biraz bilgiverirsen tanımış oluruz seni.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bence,herkesin akşam işten çıkış saatini de düşünerek,yakın bir yer olmalı,KAYNARGÖZ gibi.
şu zaferin götürdüğü kozandan sonraki dağdaki yere de,şayet yolu düzeldiyse,bayramdan sonra gidilebilir.
ozaman perşembe olsun doktorum.bana uyar
[QUOTE=muzaffer1968;2133661]GÜNAYDIN herkeslere
Kardeş, o saate benim yetişmem biraz zor olur
ozaman perşembe olsun doktorum.bana uyarADADŞIM muhalif olma ozaman perşembeye gideriz.yoksa hanımından izin alamıyonmuyamuk yapma yoksa yamuk odunlarını keserim ona göreeeebence keyifli olur.
kızı kolda fazerı yolda severim.
1.ben kimseye muhalif olmuyorum.
2.Ben, senmiyim hanımdan izin alim
3.Perşembe günüde olsa, yine yetişemem
Sen kendi yamuk odunlarını kes
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 ----------
KAYNARGÖZ dediğin gibi yakın değilki, ceyhandan 25 km. Bu durumda Ceyhan 45 km ise toplam 70 km yapar. (bu arada benim matematiğim süperdir. bilmeyenlere duyrulur )Şimdi bunun neresi yakın
zaten bende gidemeyeceğim.
İftar programı bizim gibi ihtiyarları yorar, bayram sonrası fizana kadar yolu var
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)