Evde bir pazar daha geçirdik.
Anlaşılan bayram sonrasına kadar plan yapmamak lazım. Bu havada oruçlu iken yapılacak bir şey yok. Herkese hayırlı geceler. Cengiz abi motor harika görünüyor.
Evde bir pazar daha geçirdik.
Anlaşılan bayram sonrasına kadar plan yapmamak lazım. Bu havada oruçlu iken yapılacak bir şey yok. Herkese hayırlı geceler. Cengiz abi motor harika görünüyor.
Cieğerim bu VNNNN ile seni düşünemiyorum (benim hatam )
Hayırlı uğurlu olsun
teşekkürler herkese iyi dileklerinden dolayı,
Yusuf mesajı kimse kaile almadı tyatarlı yapardık buz gibi suyun içinde balığımızı yer gelirdik ama sağlık olsun
zaferim artık düşünebilirsin,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Cengiz bey, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Sağolasın ciğerim daha iyisi sana olsun inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:49 ----------
teşekkür ederim gürselim az önce göremedim veyis hocam sizede teşekkür ederim sağolun
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
herkese günaydın.hayırlı haftalar,bol kazançlı işler olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın millet
pazargunu tekire gitdim otoban motor dolu bir biz gezmiyoruz yusuf abi
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar, hayırlı işler olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------
Kara Murat' ım siz utanın,
Ben bu yaşımla program yapalım diye yazdım, kimseden çıt yok.
(Cengiz abi hariç) Muzaffer abimde oruç ağız denize gidelim diyor, sağolsun.
Tünaydın millet
Evet halısın fuat biz gezelim diyince nedense kimse katılmıyor ama MT de güzel laf veriyor
Evet ihtiyar bayram sonrası daha keyfli olur, hani yeme içme açısında Artık bizimle gelecenmi yok hala ayrımı takılacan
Evet yusuf abi dediğin gibi bayram sonrası piyasa hareketlenir
Cengiz kardeş, motorun harika görünüyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an İskenderunda askerlik görevimi yapıyorum. 1. deniz eğitim alay komutanlığındayım şu anda. Herkese selamlar. Fazla zamanım yok enelr yaptığınıza fazla bakamadım. Hepinize mutluluklar. Görüşmek üzere. Facebook a girilmiyor:(:D
Ciğerim Alman kültürün var ama GS kültürün yok; gittiğimiz yolda sen acımasan ben acırım motoruna
Otobanda kös kös (gazlaya gazlaya) giderseniz tabiki gelmem
Varsa dağ ağaç su yeşillik başım üstüne
Yav senin kaderin buraymış, dur sana bir kız bulalımda burada evlen
Ciğerim hemen üstüne alınma, madem sordun söyleyelim. Gezi organizasyonları bir kişi yapmıyor, bildiğin gibi öneri sunuyoruz ve çoğunluk nereye diyorsa oraya gidiyoruz. Bu durumda seni gezi önerisi sunmaya davet ediyorum.
Hatırlarsan sen bizi Alabalık tesisine götürmüştün dağ dere tepe düz gitmiştik, yani demek oluyorki gidilebiliniyor. Üstelik o zamanlar motorum 600F di, şimdi ise motorum CBF yani daha rahat gidilebilir.
Ciğerim sen nereye dedinde biz gitmedik Arasıra otoban yaparız arasırada dağlara çıkarız olmazmı ciğerim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 ----------
Sana hayırlı teskereler dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer,geçen birileri,kim söyledi bilmiyorum ama(herhalde zaferin arkadaşı fatih bey varya;klimacı),o gittiğimiz yerin yolu yapılmış diyordu.eğer yapıldıysa,bayramdan sonraki programa alınabilir.
b.cengizin söylediği yerde güzelmiş,bana bahsetmişti,serinmiş,su kenarı hatta,suların içine masa atılıyor ve suyun içinde oturuluyormuş.burası da programa alınabilir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)