Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
cengizim,sen mesaj çektin ama herhalde IP inceleyen başkası.anasayfada çoklu mesaj uyarısı var sana.ben cevapladım haberin olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
[/COLOR]tabiki ADANA MT olarak haftaya toplantıda amcaları, teyzeleri, kardeşleri MİRAY HANIMIN tatlısını yiyecekler, evde ziyaret edenlere eminim Aysun hanım kaynarını içirecektir başımızın üstünde yeriniz var[/QUOTE]
Gürsel kardeşim,
Benim tatlımı ayır, ben haftaya seyehatdeyim.
Gelince yerim.
tabi Yusuf abi ayırırım, şimdiden keyifli yolculuklar olsun
bende kimseye verilecek kız yok ciğerim müdürüm evde kalsınlar
hoşgör Zafer Müdürüm yavaş yavaş adapte oluyor
ciğerim Müdürüm datlı yiyekki datlı olak
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkeşe iyi geceler,
muzocum teşekkür ederim,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
2. el tvs apache satan yer neresi var adana'da
günaydın arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar,
İyi hafta sonları, iyi tatiller.
Motorla gidip, iftarı serin serin yapıp, geri dönebileceğimiz bir rota bilen ve ben gelirim diyen varmı ?
Varsa bende varım.
herkeze günaydın yarın ki program belli değil sanırım çarşambalarıda gelemiyorum malum üniversiteye hazırlık herkese iyi hafta sonları
herkese iyi geceler,tatarlı alabalık tesisleri mesafe yakın su buz gibi masalarda suyun içinde otur masaya ayakların buz gibi suda, balığını tavuğunu söyle kaaardeşim ya
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
sımsıcak bir güne daha günaydın ADANA MT.bugün gölgede 40 derece olacakmış.hadi kolay gelsiiiiiin.
herkeşe iyi pazarlar,
açık alanda 55 derece tedaşı zengin edicez bu sene,
ağaçlarn altında şırıl şırıl buz gibi suyun içinde oturup hem çayını iç hemde balığını tavuğunu ye
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)