BÜTÜN ADANA MT' NİN DİKKATİNE;
Arkadaşlar uzun süredir bahsettigim toplantı nihayet Cuma akşamı
gerçekleşecek.Daha once de belirttigim gbi amacımız sadece motosikletler ile toplanıp birarada gezmek,geyik yapmak
olmiyacak.Kendimizi topluma örnek bir topluluk olarak gösterebilecegimiz sosyal ve kültürel faliyetler de de bulunmalıyız.
Altındaki motosiklete göre arkadaş seçen ve insanları bu şekilde sınıflandıran;karşısındaki insanın kişiligini göz
önünde bulundurmayıp tamamen materyalist bir bakış açısı ile yaklaşan tiplere yer olmaması gerektigini düşünüyorum
Çogunuzunda benim gbi düşündügünüzü biliyorum arkadaşlarım.Toplantı yeri ve saati katılacak herkese teker teker
bildirilecek.Umarım Adana mt eski güzel günlerinden daha güzel günler görecek...
Mustafa öncelikle merhaba.Adana da insanların motosiklette gruplaşmanın nedeni her önüne gelenin gezilere katılıp tabiri caiz ise 'one man show' yapmaya kalkmasıdır.Yarınki toplantıya katılacak insanların çogu birbirini daha onceden tanıyan insanlardır.Yeni tanışacagımız bir kaç arkadaşımız ise uzun süredir MT ye giren ve en azından 50-100 mesajı olan ve sürekli Adana mt ye yazan insanlardır.Bizim amacımız sadece gezi oldugu zaman görüşen kişileri buluşturmak yerine; beraber sosyal ve kültürel faliyetlerde bulunmak,gezi ve toplantılarını belli bir organizasyona göre ayarliyarak ''az ama öz'' kişileri buluşturmaktır.Tabiki böyle belli sayıda kalmiyacagız zamanla aramıza yeni yeni arkadaşlarda katılacaktır.Bu bazı şeylerin konuşulacagı bir toplantı oldugu için zaman ve yeri yazmadım ama ilerde senin gbi motosiklet dostlarını da aramızda görmek isteriz,saygılar...