DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Doğru söylüyorsunuz ama bu siteyi kaç kişi okuduğunu biliyormusunuz ?
ben doğruları yazimde onun ne düşündüğü benim için önemli değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------
Kardeş benim üzerime düşen bi görev varsa, söylem yeterli olur biliyorsun değilmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
duyarsız olmamak lazım.ben gerekeni yazdım kananğatindeyim.hoca ost....cemağat sıç.....ş.misali gereksiz başlık.burası motosiklet sevdası ile birlikteliğin olduğu bir site.bu tip yazılar farklı kültürlerin olduğu bir ülkede farklı konulara gideceğinden.gereken uyarıyı site yönetimine bildirdim.ve gereken uyarıyı yaptım kanağatindeyim.syg
kızı kolda fazerı yolda severim.
Günaydın Millet
15-16 yaşındaki çocuk öyle yazdı diye Adana'nın öyle olması gerekmiyor. Kafalı adam zaten gezi yazılarımızdan burayı ve insanlarını tahmin ediyor. No problem...
günaydın dostlarım.hepinize hayırlı işler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın ciğerlerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
cümleten günaydın sevgili arkadaşlar
sevgili Fazer abim
gerektiğinde duyarlı olacağımı az çok bilirsin,
ama farkımız var sen fırtınasın ben meltem, sen her an patlayacak bomba gibisin maşallahdaha övecem ama korkuyorum nazar ederim diye kanağatindeyim (zor oldu ama yazdım şükür)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırdır canım cicim gülüm muhabbeti
pek alışkın bi MT deyiliz tuhaf geliyor yane
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın millet
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)