Gunaydın Adana Mt
hayırlı gunler,işler..
Gunaydın Adana Mt
hayırlı gunler,işler..
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Herkese uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Çanakkale gezginlerine geçmiş olsun diyerek başlayayım. Son zamanlarda hayat benim için biraz acele içinde geçtiği için sizlere ulaşma şansım olmadı. Okulu bitirdim. Mühendis oldum sonunda Ağustosta askere gidiyorum. 12 sinde teslim olacağım. Adana'dan ayrılmadan önce motorumu satmıştım. Şimdide yaklaşık 2 haftalık bir İstanbul tatilinden sonra yaklaşık bir buçuk aydır Datça'da evimdeyim, tatile devam. Deniz güneş kum taş rüzgar yüzme... öyle işte. Sizleri pek de fazla özlediğim söylenemez. asdajshdkahssdfjspıdofjsı. Şaka tabii. Cengiz Abi bu arada motoru bana maliyetinin 100 Teeelaaaa üstüne sattım, bilgin olsun. Son motorum falan olmadı. Acelem olmasa iyi kar ederdim. Neyse söylemek istediğim şu ki gözden ırak gönülden ırak sanmayınız. Askerden sonra görüşmek ümidiyle, herkese selamlar. Ahmet Abi Hasan Abiyi görürsen selam söyle. Erhan Abiye de söyle motosiklet kursuna falan gitsin. Bay bay öptüm herkesi
Çanakkale gezginlerine hoşgeldiniz diyorum sorunsuz geçmesine sevindik selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hoş geldiniz diyen tüm arkadaşlarıma,ÇANAKKALE GRUBU adına teşekkür ediyorum.
jönysf ,sinyaller nerede ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydıııın ADANA MT.
hayırlı tezkereler ALP'ciğim.
Günaydın Millet
Mühendisim hayırlı olsun, ayrıca hayırlı tezkereler.
adana uyuyo galiba.selam arkadaşlar.
Merhabalar Yaklasık 3.5 saatlik bir çalışmaının sonucunda canakkale gezı konusu acılmıs bulunmaktadır buyrun
http://www.motosiklet.net/forum/etki...950-km%5D.html
Elint gezi baslıgını kaldırmıs 800*600 yapmıstım bir ufagı olmak zorundaymıs fotograf boyutlarının ben hep bu boyutta koyuyordum sorun olmuyordu
Toplantıya katılamadım.
Diyarbakır' dayım. Tüm dostlara selamlar,
günaydın arkadaşlar.
of ya bakamadan gitti başlık inşallah yeniden yüklenir
olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar:bounce:
Merak etmeyin,ethemciğim o resimleri yine yükler,hemde daha fazlasıyla.bende devamını yüklemek için bekliyorum zaten.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)